Soraya Lavasanis vackra kärlekshyllning till maken

Soraya Lavasani

Foto: Karin Törnblom/TT

Den populära programledaren från Nyhetsmorgon visade stolt upp kärleken till sin make på bröllopsdagen.
– Älskar dig då, nu och för alltid, skriver Soraya Lavasani.

Sedan Soraya Lavasani trädde in som programledare för Nyhetsmorgon i TV4 har hon varit en av kanalens stora favoriter. Förutom att hon varit med och lett ett av landets största morgonprogram på TV så har hon även arbetat som nyhetsankare på kanalen.

Soraya Lavasani har fått sitt andra barn
Slå på ljud

De vackra hyllningarna till familjen

Soraya Lavasanis Instagram får följarna, i skrivande stund över 64 000, följa hennes vardag – och hon väljer ofta att visa upp och hylla sin familj. Förutom maken Ralph är även barnen stora favoriter för följarna. Hon har dessutom flera gånger öppnat upp om sorgen efter hennes mamma som gick bort i cancer precis samtidigt som hennes egen karriär började ta fart.

– Efter två år av tuffa behandlingar dog mamma. Hon blev bara 54 år. Jag var sjukskriven ganska lång tid efter hennes död. När jag kom tillbaka till jobbet var jag som ett asplöv. Jag befann mig verkligen i djup sorg, har hon tidigare berättat för allas.se.

Lyckan kom i de mörkaste stunderna

Efter moderns bortgång befann sig Soraya i en djup depression och hon har själv berättat att hon inte såg någon utgång ur mörkret. Men då, när hon tre år efter dödsfallet valde att börja gå i terapi, kom plötsligt lyckan in i hennes liv i form av en man vid namn Ralph.

Men allt var inte frid och fröjd: Soraya själv vågade inte bli kär och tro på att det kunde bli ett fungerande förhållande, hennes självkänsla var helt enkelt för låg. Men så småningom lyckades hon se hur lyckligt lottad hon var.

– Här var ju mannen som jag hade väntat på hela livet. Jag insåg att jag älskade honom. Sedan den dagen har jag aldrig tvivlat på oss. Jag är så tacksam över att Ralph väntade på mig. Åren som vi har haft tillsammans är de lyckligaste i mitt liv. Ralph utmanar mig samtidigt som han får mig att känna mig trygg. Han är otroligt snäll och omtänksam, har hon tidigare berättat för allas.se.

Soraya och Ralph firar fyraårig bröllopsdag 2020

Och nu, fyra år efter att paret gift sig och fått två barn, så är kärleken starkare än någonsin. På sin Instagram skriver Soraya på bröllopsdagen den tredje september om kärleken till sin make.

"Vi vaknar upp i olika sängar. Du med vår förstfödda i gästrummet och jag med vårt nyaste tillskott. Sen vi sa ja till varandra för exakt fyra år sedan har livet sannerligen förändrats & ingenting är som det var. Och jag är lyckligare än någonsin. Känner en stor tacksamhet inför livet och de gåvor vi fått 🙏🏼 Älskar dig då, nu och för alltid."

Sorayas ärliga ord om kollegorna i Nyhetsmorgon
Jesper Börjessons kärleksfulla ord till Soraya efter splittringen
Soraya Lavasani har blivit mamma igen – se första bilden här