Tilde de Paulas livsförändring efter att hon fött fyra barn

Tilde de Paulas livsförändring efter fyra barn.

Foto: Björn Lindahl/Aftonbladet/TT

Karriären blomstrar verkligen för Tilde de Paula som är aktuell med sin egna talkshow. Men det är inte bara karriären som toppar just nu.
I en ny intervju berättar hon om en annan positiv livsförändring.

Programledaren Tilde de Paula har alltid haft många strängar på sin lyra och hon har en lång erfarenhet inom tv-branschen. Hon har lett succéprogram som När & fjärran, Hela Sverige bakar, och Let's Dance i TV4. 2012 började hon på Nyhetsmorgon och gick senare över till Efter fem.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Tilde
1:03

Efter reklamen: Se också: 5 saker du kanske inte visste om Tilde

(1:03)

Slå på ljud

Det har gått så bra för tv-profilens karriär att hon har landat en egen talkshow, Tilde. Förra sommaren var det premiär för showen och den gick verkligen hem hos dem svenska tittarna. Talkshowen sändes direkt från Djurgården i Stockholm och under kvällen fick vi uppleva intressanta samtal med spännande och aktuella gäster.

Tildes talkshow har nypremiär

I år är det dags igen för nypremiär av showen och i en ny intervju med Expressen berättar Tilde att sommarens program kommer bli fullspäckat med olika gäster och konstellationer. Bland gästerna hittar vi syskonen Felix och Moa Herngren, Petter Stordalen med dottern Emelie, Gustaf Skarsgård och GES.

– Det blir roliga samtal som går högt och lågt, brett och smalt, säger Tilde.

Tilde de Paula är aktuell med sin egna talkshow Tilde.

Tilde de Paula är aktuell med sin egna talkshow Tilde.

Foto: Karin Törnblom/TT

Tilde de Paula Eby fyller 50: ”Att bli äldre ger mig ett lugn i själen”

Tildes livsförändring efter barnen

Men det är inte bara karriären som går på räls för tv-profilen, hennes träningsrutiner har också blivit bättre och bättre med åren. I samma intervju berättar Tilde att efter att ha fött fyra barn så tog hon beslutet att börja träna mer långsiktigt och intensivt.

– Jag kände att jag måste stärka upp kroppen som man utsätter för enorma påfrestningar när man är gravid och märkte att jag mådde väldigt bra av det mentalt.

Träningen har inte bara hjälpt Tilde fysiskt utan även på det mentala planet med hennes ångest, berättar hon.

– Jag övar på det, jag övar på att inte övertänka saker och ting. Man har väl olika sätt att hantera livet på. Och det kanske inte är min bästa gren. Men det är väl bra. På ett sätt har det gjort att man försökt lite till och kämpat. Man nöjer sig inte, man fortsätter att kämpa på lite till. Det kan väl vara bra, säger hon.

Tilde berättar också att hon har gått i terapi för sin ångest, men den är något som hon jobbar med än i dag och har gjort i hela sitt liv, något som hon tycker är jättebra.

– Men man är inte på topp alltid bara för det. Jag kan fortfarande hamna i svackor. Men man blir bättre, och bättre på att hantera det, ju mer man jobbar med det, säger hon.

Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud
Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud