Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

TV4-kvinnornas okända män – profilernas kärleksliv bakom kameran

10 sep, 2021 
Aino Oxblod
FotografTT.
Karin Törnblom/TT
I sina yrkesroller som programledare och ankare på TV4 är de alla välkända och folkliga profiler.
Men TV4-kvinnornas män är lite mer okända för allmänheten.
Här är tv-profilernas kärlekspartners, som du kanske inte kände till!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: 5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
Se också: 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

Maria Forsblom och Emil Hägglöf

Nyhetsmorgon-programledaren Maria Forsblom, 34, har varit tillsammans med sambon Emil Hägglöf, 37, i över 12 år. Paret träffades genom en gemensam vän, som jobbade på samma ställe där Emil gjorde sin praktik. I dag har paret sönerna Milian, 5, och Matheo, 2, och planerar att gifta sig i framtiden.

I en intervju med Hänt berättade hon att paret är bra på att fokusera på barnen, men sämre på att ordna guldkant i vardagen med varandra.

– Där finns det förbättringspotential. Det är ju det här med tiden, men sedan vill vi också vara med barnen.

Annons

Sofia Geite och Johan Edlund

Sofia Geite, 38, har varit programledare i både Nyhetsmorgon och Efter fem de senaste åren, och blivit ett återkommande ansikte i rutan. Hon är sedan 2018 gift med TV4-journalisten Johan Edlund, som sedan tidigare har ett barn med Jessica Almenäs, som också var på TV4 innan hon bytte till Kanal 5.

– När Johan och jag träffades så jobbade vi alla tre på samma ställe. Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vi. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter, har Sofia Geite sagt.

Annons

Sofia och Johan har två döttrar tillsammans, som är åtta och tre år i år.

Soraya Lavasani och Ralph Lavasani

Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani, 39, har varit gift med kärleken Ralph Olsson, 52, sedan 2016. Paret har dottern Bianca, 4, och sonen Winston, 1, tillsammans.

Småbarnslivet verkar inte ha tärt på parets relation, utan Soraya har flera gånger uttryckt sin starka kärlek till maken.

– Ralph är stödet som alltid finns där, och det är en gåva att få dela livet med någon som honom, har hon tidigare sagt i Damernas värld.

Annons
Foto: Karin Törnblom/TT

Madeleine Westin och Claes Ling-Vannerus

TV4-meteorologen Madeleine Westin, 55, har varit tillsammans med sin sambo Claes Ling-Vannerus, 54, sedan 2010. Men faktum är att de två känt varandra sedan de var tonåringar.

– Vi hade en fling när vi var tretton, fjorton år och gick på konfirmationsläger, så jag har skrivit om honom i min dagbok. Det är rätt roligt.

Efter att Madeleine gått igenom en skilsmässa från sina barns pappa, så råkade hon och Claes komma i kontakt med varandra igen.

Annons

– Sedan träffades vi på nytt 2010 när vi hade fått barn och skilt oss. Då var han chef på sjöpolisen och jag skulle göra ett TV-inslag. Då började vi träffas, säger Westin i Hänt, och beskriver kärleken som rolig och omtänksam.

Jenny Alversjö och Anders Bernunger

Det var i oktober 2019 som Jenny Alversjö, nu 47, valde att berätta om sin nya kärlek Anders Bernunger, nu 43, i ett inlägg på Instagram.

”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”m skrev hon till en bild från parets resa till New York.

Annons

Snart två år senare är de två fortfarande lika kära, och på sociala medier delar Jenny med sig av små ögonblick från deras liv tillsammans.

”Som han har burit, släpat och hjälpt mig med precis allt jag behövde idag. På den varmaste dagen.. Det är kärlek”, skrev hon till en bild på sig och Anders från årets sommarsemester.

Jenny Alversjö har två vuxna barn från sitt äktenskap med exmaken Patrik Larsson, som hon skilde sig från 2017.

Rania Shemoun Olsson och Mattias Olsson

TV4-nyhetsankaret Rania Shemoun Olsson, 46, och maken Mattias Olsson, 48, har varit tillsammans sedan 2000 och har två barn tillsammans – Imra, 12, och Tigris, 16. Mattias jobbar som databasexpert och IT-konsult.

Annons

Familjen bor i ett fint äldre hus i Älvsjö i Stockholm, och letade efter den perfekta tomten länge innan de slog till 2018.

– Vi flyttade in i februari 2018. Det som avgjorde husköpet var baksidan av tomten. I flera år letade vi efter en trädgård som kan inhysa en pool. Det var min dröm. Tomten fick inte vara för bergig, ligga på en höjd eller ha skuggläge. Den skulle ha sydvästläge och ligga nära skogen. Egentligen var jag inte så förtjust i huset först, men då sa min man så klokt: Du kan förändra ett hus, men inte läget, har hon sagt till Leva & Bo.

Foto: Karin Törnblom/TT
Annons