Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckans horoskop 12 – 18 december 2019

12 dec, 2019 
Monica Hortell
Kvinna håller en kamera i handen och tittar glatt mot fotografen.
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Horoskop 12 – 18 december

Kräftan

21 juni–21 juli

Något du borde gjort för länge sedan men skjutit upp måste nu ordnas. När du kommer över ditt psykologiska motstånd går det hur lätt som helst. Dina relationer är intensiva. Du träffar flera spännande och originella människor.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du har starka känslor och kan vara extrem i dina reaktioner. Minsta antydan till kritik får dig att tappa självförtroendet och dessutom vill du ge igen med samma medel. Försök ta det lugnt och ha lite proportioner på saker och ting!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Om du tycker att någon har gjort något bra säg det, var generös med beröm! Ett vänligt ord kostar inget men kan göra jättestor skillnad. När det gäller pengar har du lite tur. Investeringar ger utdelning och du kan också vinna i spel.

Vågen

23 sept–22 okt

Annons

Du vill förändra och försköna hemma. Färg och form ska helst stämma perfekt och det kostar både tid och pengar innan du är nöjd. Det kan uppstå problem med en släkting så tänk på vad du säger och var extra diplomatisk!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du har stark utstrålning, alla lägger märke till dig och du tycker om att träffa folk. Men ibland blir du tvärtrött och då måste du snabbt dra ner på alla aktiviteter. Det är viktigt att du lyssnar på din kropps signaler!

Skytten

22 nov–20 dec

En av dina vänner har hamnat i en knepig situation och du inser att något måste göras. Men du kan å andra sidan inte hjälpa någon som inte själv vill det. Du får vara diskret och finnas till hands utan att för den skull ta över alltihop.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är hjälpsam och din charm och ditt vänliga sätt gör människor glada. Men du har många utgifter och kanske har du överskattat din ekonomiska situation. Det går inte att bara vräka på, du måste dessvärre göra prioriteringar.

Annons

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du vill hinna mycket på kort tid och tempot blir alltmer uppskruvat. Var extra noga med papper och kvitton, annars kan något komma bort i den allmänna stressen! En yngre person hjälper dig att lösa ett praktiskt problem.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du är framåt och fylld av entusiasm. Dina många initiativ tas väl emot av folk omkring dig och det mår både humöret och självförtroendet bra av. Det drar också ihop sig till en resa och den sätter många känslor i rörelse.

Väduren

21 mars–20 april

Du trivs inte när det är buller, trängsel och mycket folk. Hellre umgås du med dina vänner en och en så ni kan prata på djupet. Energin är instabil så du ska helst inte ta ut dig maximalt, vare sig med träning eller något annat.

Oxen

21 april–21 maj

Du pratar mycket om känslor och relationer och är väldigt öppen. Dessutom är du bra på att lyssna när andra berättar om sig själva. Om någon har problem griper du in, drar i trådar och försöker ställa allt tillrätta. Oftast lyckas det.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du har många bollar i luften. Det blir lite rörigt ibland men du är på bra humör och hakar inte upp dig på småsaker. Dina relationer är harmoniska, och du får många bevis på att du är uppskattad. En god affär lyckas du också göra.

Annons