Veckans horoskop 14 – 20 november 2019

Kvinna skrattar högt
Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 14 – 20 november

Kräftan

21 juni–21 juli

Du har många starka personer omkring dig. Det innebär att du måste visa mycket egen vilja för att inte bli helt överkörd i viktiga frågor. Åk gärna iväg på en kortare resa, du behöver se något nytt och koppla av från vardagen.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du får mycket beröm men det finns också personer som gnäller och klagar bakom din rygg. Var tydlig med vad du vill – det går ändå inte att vara alla till lags! Att jobba praktiskt fungerar bra och ger dig extra lugn och balans.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Du vill ha det fräscht och fint hemma och det är en bra period för att renovera, storstäda eller köpa heminredning. Bjud gärna hem lite folk också. Du vet precis hur du ska ta hand om dina gäster så att alla känner sig välkomna.

Vågen

23 sept–22 okt

Det är en bra period för att göra affärer och investeringar. Ditt omdöme är gott och du märker direkt om någon är falsk eller oärlig. Passa också på att hälsa på släkt och vänner. Några som varit ovänner blir sams tack vare ditt ingripande.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Det känns i luften att det är något på gång. Du liksom ligger i startgroparna och väntar på att det ska ta fart. Självförtroendet blir allt starkare men du vill inte göra något på impuls utan föredrar att ha full kontroll över det som händer.

Skytten

22 nov–20 dec

Glöm inte bort att ringa de viktiga samtal som står på din lista! Det finns också personer i din närmaste omgivning som kräver extra uppmärksamhet. Praktiska rutiner kanske inte hinns med men det får du i så fall ta itu med senare.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du håller dig gärna för dig själv och iakttar människors beteende. Ibland kommer du dessutom med vassa kommentarer, fast de är inlindade i en stor dos humor.

Var försiktig med pengar, de reserver du har behövs till kommande utgifter.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du är rädd att folk ska prata bakom din rygg, och kanske är du onödigt misstänksam. Din attityd kan skapa just de problem som du försöker undvika. Tro inte att alla är emot dig, du har många vänner som bara vill ditt bästa!

Fiskarna

20 feb–20 mars

Horoskop – så blir ditt kärleksår 2019

Stressen kommer smygande när du tänker på din långa borde att-göra-lista. Frågan är om allt verkligen är nödvändigt? Troligen kan du stryka några punkter och därmed ge dig själv mer ledig tid. En konsert eller ett biobesök piggar upp.

Väduren

21 mars–20 april

Du vill gå djupt in i saker, analysera och forska i det som finns under ytan. Ofta tänker du över ditt eget liv och hur du reagerar i olika situationer. En av dina vänner är inne i samma fas och ni förstår varandra perfekt just nu.

Oxen

21 april–21 maj

Du har kontakt med en grälsjuk person som vill styra och ställa i stort och smått. Var diplomatisk! Om det seglar upp konflikter är det bäst att behålla lugnet och kanske rentav gå därifrån. Då kommer allt att sjunka undan ganska snabbt.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du jobbar hårt och har mycket omkring dig. Det blir svårt att hålla reda på allt och de lugna stunder som behövs så väl är lätt räknade. Troligen kommer du att prata inför en grupp, och då hittar du de rätta orden utan att anstränga dig.

Av Monica Hortell

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: