Veckans horoskop 28 november – 4 december 2019

Glad kvinna i mönstrad blus ler och tittar in i kameran.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 28 november – 4 december

Kräftan

21 juni–21 juli

Du har mycket folk omkring dig och mer ser det ut att bli. Din dragningskraft är smått magnetisk och du får både komplimanger och kärleksförklaringar. Är du singel kan en stor passion flamma upp när du minst väntar det.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du har tusen saker som måste fixas och det är dessutom bråttom med det mesta. Humöret svajar lite men allt går bra om du gör upp en lista och betar av den allt eftersom. Försök också ta hand om din hälsa vad gäller mat och sömn.

Kärleksåret 2019
– stämde ditt horoskop?

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du är lättinspirerad och får hela tiden nya roliga idéer som du genast testar. Saker som suttit fast lossnar och det är helt enkelt ett bra flöde i ditt liv. Romantik saknas inte heller. Din starka utstrålning gör dig attraktiv och spännande.

Vågen

23 sept–22 okt

En viktig fråga som rör hus och hem upptar dina tankar. Ha inte bråttom med att fatta beslut! Goda råd behövs och det kan du få av en äldre släkting. Om du lyssnar med ett öppet sinne kommer du att förstå vad som måste göras.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du är snabb men har ofta för bråttom med allt och ibland glömmer du att känna efter hur du egentligen mår. Försök få en lugn, meditativ stund för dig själv varje dag! Det gör att du får bättre kontakt med din egen intuition.

Skytten

22 nov–20 dec

En kritisk person har ögonen på dig och hoppas att du ska göra något misstag. Gå inte i fällan utan var tvärtom extra noggrann! Även i kärlek bör du hålla huvudet kallt och lyssna minst lika mycket på förnuftet som på dina impulser.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Optimismen ökar och du gör upp nya spännande planer. Men du är inte otålig utan bestämmer dig för att ta ett steg i taget. Det är en bra taktik och du får många tecken på att du är på rätt väg. Fortsätt följa magkänslan!

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du blir trött på människor som inte lyssnar utan bara tänker på sig själva. Vissa av dina relationer knakar ordentligt och kanske är det lika bra att allt ställs på sin spets. Du behöver ju inte umgås med folk enbart av gammal vana.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du löser problem som andra inte ens orkar ta tag i. Oavsett område är du kreativ och har dessutom självförtroende nog att stå för dina idéer. All slags konstnärlig verksamhet fungerar jättebra och det är också en resa på gång.

Väduren

21 mars–20 april

Du är ambitiös och lämnar ingenting åt slumpen. Och det spelar ingen roll vad det gäller, du vill göra ditt bästa i stort och smått. Erbjudande om ett nytt jobb eller extraknäck är på gång och det kan vara precis vad du drömt om.

Oxen

21 april–21 maj

Nu är det dags att bryta mönster, skippa onödiga rutiner och komma loss från de begränsningar du ålagt dig själv! Du tänker i stora perspektiv och bryr dig inte om andras gnäll. En resa hägrar och den blir perfekt för dig.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du dras till djupsinniga människor som kan diskutera känsliga ämnen utan att tappa humöret. Varje dag lär du dig något om dig själv och andra. Ekonomin ser också ut att stärkas och extra pengar kommer in från oväntat håll.

Foto: Shutterstock, TT

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: