Veckans horoskop 9 – 15 april 2020

Kvinna lyfter en pall med pelargoner i ett växthus.

Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Horoskop 9 – 15 april 2020

Kräftan

21 juni–21 juli

Du iakttar människor och kan både förundras och skratta åt deras beteende. Men du håller dina åsikter för dig själv eftersom du inte vill såra någon. När du jobbar är du energisk och drivande men också känslig för kritik.

Lejonet

22 juli–22 aug

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Du råkar ut för en del utmaningar och provokationer som gör att du får svårt att behärska humöret. Men samtidigt är du effektiv och kan driva ett eget projekt som du länge sysslat med. Du ser direkt vad som behöver göras.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Du intresserar dig för hälsofrågor och är beredd att ändra din egen livsstil för att må bättre. Men gå inte till extremer, då blir det ofta svårt att hålla fast vid. Bättre med små förändringar, även de ger resultat i längden!

Vågen

23 sept–22 okt

Du drar till dig både människor och omständigheter som är bra för dig. Flera personer gör dig stora tjänster som du snart får tillfälle att återgälda. Men var försiktig med pengar, stora investeringar bör inte ske på impuls!

Skorpionen

23 okt–21 nov

Sömnproblem? Detta kan vara lösningen för dig

Ett besök av släktingar blir givande på många sätt. Men det uppstår också en del missförstånd som blir oväntat svåra att reda ut. Tänk på vad du säger, människor omkring dig tycks vara alldeles ovanligt lättsårade just nu.

Skytten

22 nov–20 dec

Du pratar mycket och är noga med att alla ska förstå exakt hur du menar. I grupper får du positiv uppmärksamhet och det är en bra vecka om du ska hålla tal eller framträda på annat sätt. En fest du sett fram emot blir också lyckad.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är romantisk och hittar på små trevliga överraskningar till din partner. Är du singel blir du förtjust i en spännande person som du dock inte kan lita helt och fullt på. Dina relationer med barn och ungdomar är väldigt givande.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Du vet vad du vill men har ofta alldeles för bråttom. Om du planerar allt innan du börjar blir resultaten bättre. Men täta samarbeten och kompromisser i allmänhet passar dig inte alls. Du mår absolut bäst av att vara fri och oberoende.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du sätter upp nya mål för dig själv och optimismen är stor. Men se upp, det finns en eller ett par personer som inte gillar dina planer! Du måste vara mycket smidig och diplomatisk om du ska ha en chans att genomföra det du vill.

Väduren

21 mars–20 april

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Du är öppen och positiv och kan diskutera allt mellan himmel och jord. Ibland börjar du prata med vilt främmande människor och efter ett tag verkar det som att ni har känt varandra i evigheter. Studier och resor är också bra områden.

Oxen

21 april–21 maj

Det går upp och ner och hit och dit, och du står någonstans i mitten och vet inte hur du ska bete dig. Känn efter vad du själv verkligen vill, du kan ändå inte uppfylla alla andras förväntningar! Ärlighet lönar sig alltid i längden.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Du tar hand om människor omkring dig och ser till att ingen känner sig utanför. Det finns också mycket praktiskt att ta itu med och det verkar som att du klarar allt du föresätter dig. Självförtroendet är raskt på väg uppåt.

Foto: TT

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: