Veckohoroskop 14-20 januari 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stenbocken

22/12–20/1

Du försöker få ordning på saker och ting, men det är oväntat svårt. Ju mer du håller på desto rörigare blir det. Slappna av istället och tänk på något helt annat! Att syssla med skapande verksamhet är bland det bästa du kan göra.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är synnerligen kreativ och får hela tiden originella idéer. Folk som förgäves grubblar på gamla problem kan komma till dig och få hjälp. Du säger aldrig nej till någon. Du är också väldigt duktig på att hantera tekniska saker.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Fiskarna

20/2–20/3

Många småsaker går fel just nu men du hetsar inte upp dig för det. Snarare är du lite förvånat road, och du sprider en trevlig stämning omkring dig. Eftersom du har accepterat att folk gör misstag kan alla slappna av och tänka framåt.

Väduren

21/3–19/4

Du värderar situationer och människor noga och släpper inte in vem som helst i ditt liv. Risken är att du begränsar dig själv genom att vara överkritisk. Ver mer tolerant och låt andra vara som de är utan att fälla vassa omdömen!

Oxen

20/4–20/5

Det börjar bli dags att pröva lite nya djärva grepp. Sånt som du tidigare varit tveksam till framstår nu som både lockande och möjligt. Men det är inte säkert att det du börjar med blir bestående – se det som att du prövar dig fram!

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är mycket observant och lär dig ett och annat genom att iaktta de psykologiska spel som försiggår mellan människor. Istället för att vara spontan är du på din vakt nu. En lyckad investering höjer i alla fall humöret åtskilligt.

Kräftan

22/6–22/7

Du övertalar människor att göra som du vill. Men du gör det smart och diskret, så ingen märker hur mycket du faktiskt påverkar dem. I kärleken är det spännande. Du blir uppvaktad av en person som är både charmig och intressant.

Lejonet

23/7–22/8

Du är utåtriktad och kan prata med alla slags människor. Nya relationer inleds, och ett ekonomiskt samarbete ser riktigt lovande ut. Det blir också ett miljöombyte som ger välbehövlig inspiration och idéer inför framtiden.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du tycker du har planerat allt så bra, men ändå hamnar du under tidspress. Vissa projekt måste skjutas upp på obestämd tid, trots att du inte alls vill det. Däremot kan du glädja dig åt ett positivt ekonomiskt besked eller en vinst.

Vågen

23/9–22/10

Du vill förnya ditt hem och är beredd att göra stora och drastiska förändringar. Men din smak ändras snabbt, och det du tycker om idag kan kännas helt passé imorgon. Så satsa inga stora pengar på heminredning, och ta bara en sak i taget!

Skorpionen

23/10–22/11

Nu passar det bra att ta itu med praktiska projekt. Du är energisk och effektiv. Om något krånglar försöker du lösa det med ovanliga metoder och det fungerar oftast jättebra. Av bara farten hinner du hjälpa en av dina vänner.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är inne i ett positivt stråk, träffar många intressanta och färgstarka människor och översköljs av nya intryck. Det är också en bra period för att börja en utbildning eller kurs. Du tar snabbt till dig alla former av kunskap.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: