Veckohoroskop 18-24 januari 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Stenbocken

22/12–20/1

Venus står i ditt tecken hela januari ut och förgyller din tillvaro. Ta ledigt, återhämta krafterna, koppla av och njut. Nya inkomstmöjligheter kan också dyka upp. En oväntad situation kan uppstå i ditt kärleksliv som kräver om-planering och anpassning till nya omständigheter.

Mitt råd: Följ med i svängarna.

Vattumannen

21/1–19/2

Det kan vara mycket som sker i ditt liv som befrämjar din personliga utveckling på flera olika nivåer. Du kanske känner att läget är rätt för att utvidga områden som ger ny frihet och ökad självständighet. Utveckla intressen och expandera din värld.

Mitt råd: Välj dina önskningar med omsorg.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Fiskarna

20/2–20/3

Venus står gynnsamt placerad för vänskap, kärlek och team-work hela månaden ut. Men var uppmärksam på hur du uttrycker dig då risken är stor att konflikter kan uppstå om du är obetänksam med orden. Undvik stora utgifter nu och planera din ekonomi på lång sikt.

Mitt råd: Håll i plånboken.

Väduren

21/3–19/4

Något oväntat kan ske med din ekonomi som innebär att du måste tänka utanför boxen och öppna dig för nya inkomstmöjligheter. Du kan få en snilleblixt som sätter igång din kreativitet. Undvik impulsköp och tänk efter före du spenderar dina pengar denna veckan.

Mitt råd: Balans i ekonomin!

Oxen

20/4–20/5

Explosionsartade situationer kan uppstå som kan vända upp och ner på hela tillvaron. Undvik att fatta förhastade beslut. Lägg in en lägre växel och ansträng dig mer att vänta in saker och ting. Risken är stor att det kan bli en större arbetsbörda nu med stress som flåsar dig i nacken.

Mitt råd: Skapa inre lugn.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Bra vecka för att knyta nya kontakter. Speciellt med personer som har annorlunda perspektiv och bakgrund. Kräv inte för mycket av dig själv nu. Överdriven ansträngning kan leda till konsekvenser som påverkar hälsan.

Mitt råd: Satsa på bra balans i tillvaron som ger både glädje och harmoni.

Kräftan

22/6–22/7

Du kan vara fokuserad på ditt arbete. Oväntade förändringar kan uppstå med kollegor som innebär att du måste tänka om och ändra riktning. Undvik snabba lösningar och läggviktiga beslut åt sidan tills allting lugnat ner sig. Upptäck nya möjligheter.

Mitt råd: Ge plats för nya mål och drömmar.

Lejonet

23/7–22/8

Det kan bli rörigt både hemma och på jobbet och vägen kan bli krokigare än du tänkt dig. Följ med i svängarna och tillåt dig att utvecklas med omständigheterna omkring dig. Kräv inte en lösning på en gång. Skala bort alla måsten.

Mitt råd: Välsignade kontraster – det är kanske det livet handlar om.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Satsa på att utveckla din fritid och våga gå utanför din bekvämlighetszon. Om du inte lägger all din energi på arbete och på att skapa ordning i tillvaron, kan ditt kärleksliv få ett riktigt uppsving. Lägg de praktiska detaljerna åt sidan och öppna dig för flirt och romantik.

Mitt råd: Nya perspektiv.

Vågen

23/9–22/10

Venus står gynnsamt för harmoni i privatlivet. Spendera tid med familjen och barnen. Om du haft problem med ditt boende, kan du börja se en ljusning. Ge större utrymme för personlig utveckling och finn nya områden som fångar ditt intresse.

Mitt råd: Våga gå vilse utan att förlora dig själv.

Skorpionen

23/10–22/11

Yttre händelser kan göra dig stressad och oväntade situationer kan uppstå med en partner som skapar förändringar du inte räknar med. Även om ni är bra på att ta hand om varandra är det inte läge för att skapa ekonomisk trygghet tillsammans.

Mitt råd: Ligg lågt i veckan och vänta in bättre tider.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du har lätt för att uttrycka dig och kan knyta många nya kontakter genom din positiva attityd. Dela intressen. En resa kan inspirera men också ta mycket av dina krafter. Begränsa dina arbetsuppgifter och lägg in tid för avkoppling på schemat. Nya hälsorutiner ligger helt rätt.

Mitt råd: En grönare linje.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se:

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Kikki Danielsson ryter ifrån: Jag är ingen superhjältinna