Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckohoroskop 21 – 27 september 2020

21 sep, 2020 
Katarina Campagnola
Kvinna med blå ögonskugga och snaggat hår står framför en gul vägg och undrar vad stjärnorna har att bjuda på.
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 21 – 27 september här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Solen står i ditt relationsområde och lyser upp kring partnerskap. Du kan bli medveten om nya perspektiv i kärlekslivet. Din handlingskraft och initiativförmåga är på topp. Men ditt ego är också starkt nu. Risk för konflikter!

Mitt råd: Balansera dina behov och intressen med din partners behov och intressen.

Oxen

21 april–21 maj

Vänta med att fatta ekonomiska beslut som kan påverka framtiden och koncentrera dig på ditt välbefinnande. Du kan ha en tendens att gå till överdrift med god mat och andra njutningslaster. Skapa bättre balans i din livsstil. Ditt nervsystem kan vara extra känsligt och behöva mer lugn.

Mitt råd: Inte fett och socker!

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Ligg lågt och koncentrera dig på privatlivet och familjen. Konfliktrisken är stor, var uppmärksam på vad du säger och hur du reagerar på vad andra säger. Venus står gynnsamt för umgänge med syskon och personer som står nära i den privata omgivningen.

Annons

Mitt råd: Planera och vinn extratid för mer umgänge.

Kräftan

21 juni–21 juli

Månen står i den växande fasen och inspirerar till ny tillväxt och tillfällen för personlig utveckling. En resa kan öppna upp möjligheter och ge ny inspiration. Du kan vara driven i karriären och förbättra omständigheter på jobbet som ger möjlighet till snabb framgång.

Mitt råd: Sätt karriären i fokus.

Lejonet

22 juli–22 aug

Venus i ditt tecken hela veckan så Luta dig tillbaka och njut av harmoniska vindar. Romantik, flirt och kärlek kommer lättare till dig nu. Ta in ny information, vidga dina vyer och sök dig till personer som har erfarenhet inom dina intresseområden. Nya kontakter kan komma till stor nytta.

Mitt råd: Miljöombyte!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Det kan ha varit mycket med det jordiska och nu kan läget passa för att rikta uppmärksamheten inåt. Några avkopplande dagar i ensamhet kan hjälpa dig att hämta kraft inifrån och upptäcka vad som pågår i ditt inre landskap. Inom kort kan kärleken knacka på din dörr.

Annons

Mitt råd: Samla god kraft.

Vågen

23 sept–22 okt

Solen går in i ditt tecken den 22 och lyser upp tillvaron. Veckan börjar bra för relationer. Du kan få en snilleblixt som ger framgång. Samtidigt ligger Mars och lurar så konflikter kan flamma upp helt oväntat. En partner eller vän kan vilja göra sker och ting på eget sätt, vilket triggar irritation.

Mitt råd: Kärlek i hjärtat.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Mars härjar i ditt hälsa och arbetsområde. Du kan få mycket gjort snabbt och ta nya initiativ. Ditt behov av frihet och självständighet fortsätter att stå i fokus och du kan trivas bäst med att ta en ledande roll. Jobba för bra hälsa. Träna regelbundet, ät nyttigt och bygg muskler.

Mitt råd: Kom i form.

Skytten

22 nov–20 dec

Förnya rutiner och gör vardagen mer händelserik. Dra fördel av möjligheter som kommer genom utlandet eller personer med annorlunda bakgrund än din egen. Resor, kurser och annan utbildning ligger rätt. Din kreativitet kan inspirera omgivningen.

Annons

Mitt råd: Dela uppfinningsrika idéer och njut av nöjen.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du är driven och kan åstadkomma en hel del. Har du planer på att byta inriktning är det en bra tid för att söka ett nytt jobb eller utbildning. Någon kan dyka upp och hjälpa dig att sätta uppfinningsrika planer i verket. Problem i en kärleksrelation behöver klaras upp innan den 28:e.

Mitt råd: Ödmjuk självattityd.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Venus bjuder på romantik och harmoni i relationer i största allmänhet. Inkomster och anda fördelar kan komma genom andra personer. Du får möjlighet att utveckla en starkare självkänsla och tilltro till din egen förmåga genom umgänge med personer som får dig att må bra.

Mitt råd: Tillit och livsglädje.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Bra vecka för hälsa och livsstil. Lägg mer fokus och energi på det som gör dig glad och du mår bra av. Nu krävs självdisciplin och bra balans om du ska orka slutföra större arbeten. Undvik negativa personer som drar ner dig. En arbetsrelation kan utvecklas till vänskap. Gott samarbete på jobbet.

Mitt råd: Bjud in en ängel.

Annons