Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 22 – 28 april 2024

19 apr, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det finns en särskild relation mellan dig och de övriga eldtecknen just nu. Att närma dig Lejonet eller Skytten ger dig sannolikt nya möjligheter!

Kärlek: Det finns hetta i luften och nu gäller det att både ge och ta. Gräl och passion kan gå om varandra ...

Utmaning: Våga det okända.

Satsa på: Bygg broar.

Oxen

20/4–20/5

Planeten Mars influenser gör dig passionerat engagerad i både projekt och människor omkring dig. Allt du gör har en äkta glöd.

Kärlek: Nu gör din påhittighet dig till en sann glädjespridare och det uppfattas som attraktivt. Är du singel kommer nya chanser snabbt!

Utmaning: Undvik stress.

Satsa på: Kärleken.

Tvillingarna

21/5–21/6

Planeten Saturnus påverkan pekar mot ett möjligt framsteg i jobbet, men också risk för förseningar och annat strul på vägen dit. Undvik panik!

Kärlek: Ha inte för bråttom med något nu, din otålighet påverkar humöret och fel ord riskerar att flyga ur munnen …

Utmaning: Sänk tempot.

Satsa på: Varva ner.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Din härskare månen styr veckan och nu trivs du som har möjlighet till det bäst hemma, med mysigt pyssel utan stress och en massa måsten!

Kärlek: Ditt engagemang i kärleken sinar sällan, men ibland är en liten paus med egentid välgörande. Lyssna på dina behov.

Utmaning: Planera om.

Satsa på: Mer ledighet.

Lejonet

23/7–22/8

Jupiters äventyrliga energi är din och du känner dig rastlöst nyfiken på nya upplevelser. De tycks ligga rakt framför dig!

Kärlek: Du har den magnetiska dragningskraften med dig och behöver inte gå ensam om du inte vill. Är du solo ska du flörta med Skorpionen.

Utmaning: Hitta rätt.

Satsa på: Var social.

Jungfrun

23/8–22/9

Du om någon är vän av rutiner, ordning och reda, men nu puffar planeten Jupiters trend för resor och omväxling dig att kasta dig ut.

Kärlek: Trassel på kärleksbanan är ingenting som behöver oroa, du är en kloker och hittar oftast en vettig kompromiss för båda!

Utmaning: Undvik gräl.

Satsa på: Nya planer.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Kärleksäventyr och annat skoj hägrar för ditt just nu pigga och glada tecken. Venus och Mars ger ork och lust för livets bästa!

Kärlek: Du är hungrig på närhet, både fysisk och själslig. När allt stämmer ger du av din underbara kärleksmagi och det tänder lyckan.

Utmaning: Andas ibland.

Satsa på: Njutningar.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har ork och uthållighet under din egen Pluto och vill du kan du få till fina prestationer! Glöm inte att ha roligt...

Kärlek: Ingenting slipper undan din skarpa blick och nu lyckas du uppfylla partnerns behov och önskemål. Kanske du blir dyrkad!

Utmaning: Håll kraven lagom.

Satsa på: Livskvalitet.

Skytten

23/11–21/12

Dina talanger lyser lite extra under planeten Merkurius influens och de imponerar på din omgivning. Den fysiska orken är dock på sparlåga just nu.

Annons

Kärlek: Du är het på insidan men visar sällan hur mycket, om inte förutsättningarna är perfekta. Var inte så kräsen!

Utmaning: Rör på dig.

Satsa på: Ny energi.

Stenbocken

22/12–20/1

Stjärnorna viskar att du har gjort tillräckligt och får lov att vara nöjd ett tag. Att vila ut och ladda om är viktigast just nu!

Kärlek: Nu är du ovanligt lättsam och kommunikationen flyter. Du inser att det går att göra något bra även med små medel.

Utmaning: Visa ditt hjärta.

Satsa på: Återhämtning.

Vattumannen

21/1–19/2

Att lära känna nya människor är starten på ett lönsamt kapitel för många vattenbärare. Det är vad du gör ihop med andra som har stor chans att bli lyckat.

Kärlek: Månen ger dig drömmar, men Merkurius är också med i leken och ser till att du förverkligar dem!

Utmaning: Tveka inte.

Satsa på: Nya beslut.

Fiskarna

20/2–20/3

Passiva influenser styr och det är svårt att ta initiativen du behöver. Att rådgöra med andra och bolla dina idéer hjälper dig att komma loss!

Kärlek: Neptunus är romantisk men oklar och det är lätt att simma åt fel håll i förälskelsens rus. Använd huvudet.

Utmaning: Ta diskussionerna.

Satsa på: Lösningar.

Annons