Veckohoroskop 21-27 januari 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stenbocken

22/12–20/1

Du får rätsida på ett projekt du hade kört fast med och det har förstås en positiv inverkan på självförtroendet. Men nu behöver du inte ha så bråttom med att starta något nytt. Lägg hellre prestationsbehovet åt sidan ett tag!

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill skaffa lite nytt till hemmet och kan göra väldigt bra fynd om du letar lite grann. Det är också dags att kontakta en släkting som du vet med dig att du försummat på sistone. Då kommer du också att få höra intressanta nyheter.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Fiskarna

20/2–20/3

Du ifrågasätter gamla mönster, vanor och rutiner och din rastlöshet är påtaglig. Bäst mår du om du kan byta miljö även om det bara gäller en kortare tid. Din förmåga att snabbt skapa nya kontakter ger dig flera goda vänner.

Väduren

21/3–19/4

Du får en viktig och ledande roll i någon typ av förening eller grupp. Folk litar på att du ska få saker gjorda, och du gör ingen besviken. Det ser också ut att vara en större affär eller investering på gång och du agerar snabbt och smart.

Oxen

20/4–20/5

Du är envis och vill inte ge dig även om du innerst inne anar att du kan ha fel. Politiska diskussioner blir väldigt laddade och kan faktiskt leda till ovänskap, åtminstone tillfälligt. Bäst mår du när du gör något enkelt och praktiskt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Det faller sig naturligt för dig att se de positiva sidorna hos andra och att hjälpa till där det behövs. Relationer med yngre personer och barn är givande. I kärleken står det dock ganska stilla, och det bekymrar dig mer än du visar.

Kräftan

22/6–22/7

Din intuition är väldigt stark och du bör ta dina aningar och visioner på allvar. Det är också bra om du skriver upp och analyserar dina drömmar för de kan lära dig mycket. De praktiska plikterna är du däremot helt ointresserad av.

Lejonet

23/7–22/8

Du drar till dig viljestarka och dominanta personer som är inställda på att konkurrera med dig. Det är utmanande, och som vanligt vill du gärna pröva dina krafter. Men var ändå inte naiv utan se upp för folk som spelar orent spel!

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du funderar mycket över framtiden och pendlar mellanoptimism och pessimism. Krångla inte till det genom att analysera sönder allting! Du har bra överblick och bör ha självförtroende nog att lita på dig själv när du ska fatta beslut.

Vågen

23/9–22/10

Det händer spännande och oväntade saker hela tiden. Du måste vara koncentrerad och skärpt, även när det gäller detaljer, annars blir det svårt att hänga med. I kärleken råder dock en trygg vardags-harmoni och det gör dig stark.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är generös och när du får gäster tar du hand om dem på ett föredömligt sätt. Troligen blir du dessutom ombedd att organisera en fest och det känns som en lagom spännande utmaning. Energi har du så det räcker och blir över.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du får briljanta idéer som förvånar både dig själv och andra. Allt tycks utvecklas åt rätt håll. Du är också väldigt bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Passa på att skriva brev och mail till både vänner och myndigheter.

Mer nöjesinnehåll hos allas.se:

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021