Veckohoroskop 27 april – 3 maj 2020

Kvinna som precis läst sitt horoskop och funderar över var stjärnorna har att erbjuda.

Foto: Unsplash.com

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 27 april – 3 maj här.

Stjärntecken: Så är väduren som person

Väduren

21 mars–20 april

Unna dig några lugna dagar, och vila upp dig. Din planet Mars står gynnsamt för gemenskap med vänner och grupper delar gemensamma intressen tillsammans med. Det kan kännas viktigt med mer utrymme för rörelsefrihet. Ge mer plats för egna behov.

Mitt råd: Bind inte upp dig med krav och måsten.

Oxen

Stjärntecken: Så är oxen som person

21 april–21 maj

Satsa på att förändra något i ditt liv som förbättrar din livskvalitet. Du kanske måste ge upp något som står i vägen för din personliga utveckling. Sitt inte fast i gamla mönster och försök att öppna dig för nya möjligheter. Bra vecka för att röja hemma och komma i bättre ordning.

Mitt råd: Börja tänka om.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Din planet Merkurius står nu i ett jordtecken, vilket passar för att ta hand om praktiska angelägenheter. Se över dina resurser och skapa ordning omkring dig. Venus står gynnsamt för vänskap och sociala aktiviteter, men också för att spendera kvalitetstid i din egen ensamhet.

Mitt råd: Stäng av allt brus.

Kräftan

21 juni–21 juli

Du kan komma i kontakt med nya människor som öppnar upp helt nya perspektiv i tillvaron. Ta emot nya idéer med öppna armar. Var uppmärksam på din stressnivå. Ditt nervsystem är extra känsligt just nu och nya och snabba ryck kan skapa kaos.

Mitt råd: Finn lugnet i ditt inre och i alla dina aktiviteter.

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Lejonet

22 juli–22 aug

Det blir snabba puckar och oväntade förändringar i karriären. Du kan få insikter som ger klarhet som i sin tur kan leda dig i ny riktning. Du kanske måste utveckla ett större ansvar i en nära relation för att den ska hålla i längden.

Mitt råd: Lev upp till förväntningar och du kommer skörda framgångar.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Satsa på att lära mer om världen, speciellt vad gäller nya platser och människor. Läget är rätt för resor, miljöombyten och för att göra nya bekantskaper. Expandera din horisont, och höj ribban vad gäller mål och drömmar.

Mitt råd: Se möjligheter till utveckling i allt som skeromkring dig nu.

Vågen

23 sept–22 okt

Vänd ditt fokus inåt och kom i kontakt med dina känslomässiga behov. Du kan få djupare insikt kring din mentala hälsa som kan hjälpa dig att släppa taget om situationer i ditt liv som du inte mår bra av. Sök dig till någon du litar på och ventilera dina känslor.

Mitt råd: Låt nya sidor växa fram.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan vara något av en ensamvarg, men nu är läget rätt för att lära mer om dig själv i möten med andra. Utveckla ditt samarbete med personer du står nära, speciellt med din partner i ett kärleksförhållande.

Mitt råd: Sök råd från personer med erfarenhet och jämför med dina egna slutsatser.

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Skytten

22 nov–20 dec

Se över dina vardagsrutineroch få ordning på schemat, dina krav och ditt ansvar. Fokusera på din effektivitet och se till att få saker och ting gjorda. Du är klarsynt och kan lättare räkna fram bästa sättet att gå tillväga för att bli organiserad och få tid över till annat.

Mitt råd: Satsa på hälsa och välmående.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Solen står i ditt allra bästa område och sprider värme och glädje i ditt liv nu. Nu kan det kännas extra viktigt att du kan vara dig själv helt och hållet. Du bör undvika personer som står i vägen för ditt personliga självförverkligande. Dina barn kan dock behöva mer av din tid.

Mitt råd: Nöjen och romantik.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Spendera tid med familjen och fokusera på privatlivet. Satsa på att få mer kontakt med ditt känsloliv och lär känna mer av dig själv på insidan. Något från det förflutna kan oväntat dyka upp.

Mitt råd: Bra vecka för inre reflektioner och för att komma mer i kontakt med dina inre behov.

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Fiskarna

20 feb–20 mars

Uppmärksamma hur din kommunikation fungerar till omvärlden och gör en ansträngning att förbättra dina närmaste relationer.

Istället för att vara den som alltid ger och finns till för andra, bör du låta andra dela med sig av vad de har att erbjuda.

Mitt råd: Dags att lyssna istället för att prata.

Var tredje kvinna blir smartare av karantän – här är anledningen

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: