Veckohoroskop 28 januari - 3 februari 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är väldigt alert och bra på att formulera dig i både tal och skrift. Men du hamnar ofta i diskussioner om frågor du inte vet så mycket om. Det bästa är om du tar det lugnt och övar upp din förmåga att lyssna på andras åsikter.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är väldigt effektiv och riktigt njuter av att klara det du föresatt dig. När du ser andra som är taffliga och inte får något ur händerna överöser du dem med goda råd. Men det som kan hända är att du får ta över även deras uppgifter!

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Fiskarna

20/2–20/3

Plötsligt vet du inte vilka människor du vågar lita på och osäkerheten gör att du skjuter upp ett beslut. Dina undringar har troligen sin grund i ett missförstånd, och ett öppet och ärligt samtal kan snabbt rätta till det hela.

Väduren

21/3–19/4

Du är tolerant, förstående och alltid beredd att lyssna. Inte konstigt att folk vill umgås med dig! Men trots ditt engagemang i andra berättar du inte så mycket om dina egna innersta känslor. Istället bearbetar du dem för dig själv.

Oxen

20/4–20/5

Du vill vara självständig och gillar inte alls när andra säger åt dig vad du ska göra. Ofta protesterar du mot förväntningar genom att göra precis tvärtom. Du förvånar ofta människor och ingen har i alla fall tråkigt i ditt sällskap.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är stolt och vill visa att du klarar tuffa utmaningar så du tackar ja till det mesta. Men din energi är inte så stabil som du tror. Rätt vad det är blir du tvärtrött. Lyssna till din kropp istället för att pressa dig till max!

Kräftan

22/6–22/7

Du hör och läser mycket som du vill diskutera med dina vänner. Bjud gärna hem lite folk! Det är också givande att delta i välgörenhets-arbete. Många behöver hjälp, och även relativt små insatser från dig kommer att uppskattas!

Lejonet

23/7–22/8

Det är lite stökigt just nu. Du måste ta tag i saker som du egentligen inte känner för, och resultaten blir knappast som du tänkt. Men att ge upp är ingen bra idé. Ett lugnare tempo och bättre planering är det enda som fungerar.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du är ivrig att komma igång med något nytt. Idéer saknas inte, och något som hindrat dig är på väg att försvinna. Dock har du svårt att koncentrera dig när det verkligen gäller, och därför är det bra om du har en detaljerad plan.

Vågen

23/9–22/10

Du kommer överens med alla slags människor, och många vill lära känna dig närmare. Dessutom får du en överraskande present. När det gäller praktiskt jobb tar du inga egna initiativ utan skjuter upp det mesta så länge det går.

Skorpionen

23/10–22/11

Du gör ett självsäkert intryck och åtminstone en person blir provocerad av det. Det finns risk för konflikter om både små och stora saker. Ibland måste du backa av strategiska skäl. Lite medgörlighet tjänar du på i det långa loppet.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill ta tag i saker som måste göras, men det finns olika uppfattningar om hur det ska gå till. Många diskussioner slutar med att ingenting blir gjort. Följ dina egna planer istället för att gå med på dåliga kompromisser!

Mer nöjesinnehåll hos allas.se:

Ove förlorade halva sin familj: Cancern tog min dotter och min fru

Umgås coronasäkert – två familjer berättar hur de minskar smittrisken

Stickningen vände livet för Lotta: ”Blev en terapi för mig”