Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Victorias fina kärleksgest till Daniel

18 jun, 2020 
JULIA NAVRÉN
Inför Kronprinsessparets 10-åriga bröllopsdag har fotografen Elisabeth Toll fotograferat Kronprinsessan och Prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga
På fredag firar kronprinsessan Victoria och prins Daniel ett decennium som gifta.
Det finns en speciell historia bakom klänningen hon valde för de nya fotona.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kronprinsessan Victorias ord om prins Daniel väcker frågorBrand logo
Kronprinsessan Victorias ord om prins Daniel väcker frågor

På fredag firar kronprinsessan Victoria och prins Daniel ett decennium som gifta, men redan nu har de tjuvstartat firandet med att släppa en serie nya porträttbilder tagna ute vid Haga.

När vi ser de nya fantastiska bilderna på paret är det såklart Victoria som står ut i sina vackra klänningar. Faktum är att en av dem är bekant sedan tidigare, och det är inte från vilket tillfälle som helst. Dagen innan bröllopet hölls en konsert i parets ära, och under den kvällen bar hon samma puderrosa galaklänning som på de nya bilderna. Nästan exakt tio år senare alltså.

Kronprinsessan Victoria och Daniel förra gången hon bar klänningen, på bröllopskonserten i Stockholms konserthus. Hon bar upp den lika bra då som nu!!

Victoria bär klänningen ett decennium senare

En viss känsla av nostalgi måste uppstått när hon åter tog på sig klänningen, för den kvällen såg de så lyckliga ut tillsammans.

Annons

Vi får förmoda att Victoria ser tillbaka på förra gången hon bar klänningen som ett kärt minne från en alldeles särskilt lycklig tid, med bröllopet till sin älskade Daniel runt knuten. Kanske ville hon påminna honom om dessa dagar, och därför valde att plocka fram den magnifika klänningen ännu en gång.

En bild säger mer än tusen ord! Kärleken mellan kronprinsessparet var lika stark dagen innan bröllopet som nu, 10 år senare.

En sak är verkligen säker, vår kronprinsessa bär upp den precis lika strålande nu som hon gjorde då!

Foto: TT/ Elisabeth Toll /Kungl Hovstaterna

Annons