Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Victorias och Daniels kärleksresa – bilderna visar

13 sep, 2021 
Linus Brännström
FotografTT
Det är 20 år sedan kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffades. Här är parets kärleksresa i bilder.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

2001 träffades kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings för första gången. Det var på Daniels gym Master Training i Stockholm där han fick uppdrag att bli hennes personlige tränare.

Det utvecklades snart till något mer.

Året därpå blev det känt att Victoria och Daniel var ett par och resten är historia. De gifte sig 2010 och kronprinsessan och hennes prins bor numera på Haga slott med sina barn – prinsessan Estelle och prins Oscar.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om kronprinsessan Victoria

5 saker du kanske inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
5 saker du kanske inte visste om kronprinsessan Victoria

Här är kronprinsessparets kärleksresa i bilder.

Annons

2002

När det blir känt att kronprinsessan Victoria och Daniel Westling från Ockelbo fallit för varandra börjar det snart dyka upp bilder på paret tillsammans. Här är en av de första – i samband med en golfruna i juli på Ekerums golfbana, inte långt från Solliden.

2009

I februari 2009 meddelar till slut Victoria och Daniel att de förlovat sig. Det går inte att ta miste på parets glädje när de berättar nyheten vid en pressträff i prinsessan Sibyllas våning på slottet.

Annons

2010

Under lysningen inför bröllopet undgår det heller någon vilka starka känslor som Victoria och Daniel hyser för varandra.

2010

Kyssen! Det storslagna bröllopet äger rum den 19 juni.

Annons

2012

Victoria och Daniel inviger Kärleksstigen på Djurgården i Stockholm och passar på att få en romantisk stund för sig själva.

2012

2012 är också året då familjens första barn föds – prinsessan Estelle kommer till världen den 23 februari. Här är hon med mamma och pappa några månader senare.

Annons

2013

Vid prinsessan Madeleines och Chris O'Neills bröllop visar även Victoria och Daniel upp sin kärlek.

2017

Familjen är numera komplett efter att prins Oscar kom till världen 2016. Här är hela gänget i samband med kronprinsessans 40-årsdag.

2019

Den här kärleksfulla bilden tas i februari när kronprinsessan Victoria och prins Daniel varit förlovade i tio år.

2019

En av de sista resorna ut i världen innan coronapandemin sätter stopp för allt sådant. Bilden visar hur kronprinsessparet väljer att promenera hem genom majkvällen efter en tillställning i Vietnam.

Annons
Annons