Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Katten Bruno lämnades tillbaka till katthemmet – ville gosa för mycket

20 feb, 2023 

Den herrelösa katten Bruno adopterades från en katthem. Men bara efter en vecka lämnades han tillbaka. Anledningen? Hans nya husse och matte tyckte att han var för kelig, skriver tidningen Femina.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

”För tillgiven, ville alltid sitta i deras knä, följde med runt och buffade med huvudet för att få pussar och bli klappad.”

Så uttryckte sig den familj som adopterat katten Bruno från ett katthem i den amerikanska delstaten New Jersey när de efter en vecka lämnade tillbaka honom. De tyckte att sin nya misse var för kelig, de hade inte tidigare ägt en katt och var inte beredda på Brunos tillgivenhet, skriver Femina.

Se också: Mest populära namnen på katter och hundar 2022Brand logo
Se också: Mest populära namnen på katter och hundar 2022

Katthemmet Montville Animal Shelter, där Bruno adopterats från och lämnats tillbaka till, delade med sig av händelsen på sin Facebooksida – som fick stor uppmärksamhet.

Annons

”Tråkiga nyheter, Bruno är tillbaka efter bara en vecka! Familjen hade aldrig haft en katt förut och sa att han var för tillgiven, alltid ville sitta i deras knän, följa med dem runt, och buffade med huvudet för att få pussar och bli klappad. Han var också för lekfull och fick hyperaktiva perioder på kvällen”, skrev dem i inlägget.

Inte bara svämmade katthemmet över i kärlek till Bruno, det bokstavligen vällde in ansökningar om att få adoptera Bruno. Till den grad att katthemmet fick stänga den öppna ansökningen.

Paret Catherine och Andrew fick lyckan att adoptera Bruno. Men inlägget gav inte bara nytt hem till Bruno, nästan alla katter på Montville Animal Shelter blev adopterade efter den uppmärksammade händelsen.

Annons