Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Superhjältar överraskade barnen på sjukhuset – vill sprida glädje under pandemin

17 dec, 2021 
Lukas Ernryd
Superhjältar dök upp utanför fasaden på sjukhuset Sao Paolo i italienska Milano.
Stålmannen, Batman, Spindelmannen och en hel drös andra superhjältar dök utanför barnens fönster på ett sjukhus i Milano.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Barnen på sjukhuset i Milano trodde inte sina ögon när de tittade ut genom fönstret på onsdagen.

Där såg de figurer som de annars bara hade skymtat på tv.

Plötsligt dök det upp klättrande superhjältar som vinkade samtidigt som de klättrade på fasaden. Var barnen än tittade såg de nya akrobater. Hulken, Stålmannen och Captain America var bara några av dem.

Se också: Så har corona påverkat kvinnor positivt

Så har Covid-19 påverkat kvinnor positivtBrand logo
Så har Covid-19 påverkat kvinnor positivt

Superhjältarna hade ringts in av sjukhuset för att sprida lite glädje under pandemin som ännu en gång har slagit hårt mot Italien.

Annons

– All vår personal har under de senaste två åren visat prov på väldigt stor proffsighet. Och de har aldrig gett upp. Därför ville vi, förutom att underhålla barnen, även tacka dem för att vara vardagshjältar, säger Matteo Stocco, medicinsk chef för San Paolo-sjukhuset för italiensk media.

Två superhjältar hälsar på två pojkar på sjukhusets barnavdelning.

Batman, Spindelmannen, Stålmannen och andra starka figurer, började från taket och hissades ner med hjälp av en vajer. De såg avslappnade ut i sina hängande positioner och sträckte fram händerna för att möta barnen via fönsterrutan. Superhjältarna "high fajvade" också varandra i luften för att visa glädjen de kände över uppvisningen.

Annons

Överväldigade av upplevelsen

En av superhjältarna berättade sedan för italiensk press att det var överväldigande att se reaktionerna från barnen. Särskilt när han visste att de är på sjukhuset, för att i vissa fall, genomgå svåra operationer.

– Det var en mäktig känsla att se hur starka dessa barn är. Vad de upplever är mycket värre än vad vi vuxna är med om varje dag. Vi ville bara ge dem en stor kram och lämna dem ett minne som de kommer se tillbaka på med stor glädje.

Captain America poserar utanför fönstret.

Dock är detta inget som gemene man ska ge sig på hemma. De akrobatiska konsterna utfördes av ett företag som till vardags utför olika former av stunt-nummer.

Annons

Se också: Så kan du rädda liv i corona-krisen

Så kan du rädda liv i coronakrisenBrand logo
Så kan du rädda liv i coronakrisen
Annons