Artikeln innehåller reklamlänkar

Budgetmascaran som säljer slut överallt – därför är den populär

Kvinna som tar på mascara.

Foto: Shutterstock/TT

Alla vill väl ha en bra mascara, och kan man få det till ett billigt pris är det väl ännu bättre.
Och det är en mascara som är på allas läppar – eller ja, ögon – just nu.
Här är budgetsmascaran som alla pratar om just nu, och som som säljer slut överallt.

Vill man hänga med i sminktrenderna gäller det att hålla koll på sociala medier – på Instagram, Youtube och kanske framförallt TikTok sprids alla de nya produkterna som är värda att hålla reda på.

Vad är Tiktok? Frågor och svar om olika digitala fenomen

En produkt som TikTok-sminkprofilerna inte får nog av är Maybellines nya mascara Lash sensational sky high mascara – och det märks ute i butikerna. Så fort den tas in i butik eller på återförsäljarnas hemsidor så tar det inte lång tid innan de säljer slut igen. Mascaran, som kostar mellan 120 och 160 kronor, lanserades i januari i år, och blev snabbt en favorit bland användarna.

Recensenterna eniga – därför är mascaran bra

Trots budgetpriset så gör mascaran att man får både längd och volym till fransarna. Med en lång och tunn borste som är både mjuk och flexibel, så är det många som initialt är skeptiska till mascaran, men efter att ha testat den byter åsikt helt. Den speciella borsten gör att de med korta fransar.

”Medan bambuextraktet och fibrerna skapar viktlös volym, så är det den förlängande effekten på fransarna som vi är mest imponerade av. Våra testpersoners korta, raka fransar har aldrig sett så långt och separerade”, skriver The Independent i en artikel om mascaran.

Mascara från Maybelline.

Så här ser mascaran ut.

”Hemligheten bakom hur mascaran ger sådan va-va-voom-effekt är en enkel skillnad: dess borste. Bästsäljaren är designad med en flexibel borste som böjer och anpassar sig för att nå varje frans med ett perfekt lager”, skriver Shape maagzine i sin recension.

Här kan du köpa mascaran på Åhléns. (länk till Åhléns)

Här finns mascaran hos Lookfantastic. (länk till Apprl)

Se också: Så lagar du trasig ögonskugga

0:35

Efter reklamen: Så lagar du trasig ögonskugga

(0:35)