Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

4 gånger då Chris Kläfford gett oss gåshud i Idol

29 sep, 2017 
Minna Wallén-Widung
Chris Kläfford har en röst av guld och har snabbt blivit en storfavorit bland årets Idol-finalister. Här är fyra gånger då han fått oss att smälta totalt hittills i Idol!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den 28-årige Lindesbergsbon Chris Kläfford har tagit hela Idol-publiken med storm med sin lena stämma och lågmälda framtoning.

Vägen har inte varit spikrak för Chris, som länge uppträtt som trubadur på olika ställen runt om i Sverige och Norden. Hela tre gånger tidigare har han sökt till programmet – 2010, 2011 och 2015 – utan att gå hela vägen till final.

9 powerkvinnor vi minns från Idol

9 powerkvinnor vi minns från IdolBrand logo
9 powerkvinnor vi minns från Idol

Men i år har det gått bättre, och när Chris på fredagskvällen ställer sig på Idol-scenen i den första direktsända fredagsfinalen är det som en av tolv finalister.

Se Chris Kläfford sjunga

Här är våra fyra favoritögonblick med Chris Kläfford hittills:

1. När Chris sjunger Imagine under slutaudition

Slutaudition började lite skakigt för Chris, efter att hans grupp fått hård kritik av juryn för sitt framträdande i gruppmomentet. Men så var det dags för solosång och då var Chris tillbaka – med råge. Redan när han tar de första tonerna sprids ett leende på läpparna på deltagarna som står bakom honom på scenen. Och Kishti Tomita kan knappt sitta stilla eftersom hon blir så till sig. Och vi förstår henne – visst ger Chris version av John Lennons odödliga klassiker rysningar längs hela kroppen?

Annons

2. När Chris sjunger Wicked game under kvalveckan

När Chris sjunger den karaktäristiska textraden ”I’d never dreamed that I’d meet somebody like you” i Chris Isaacs 80-talsklassiker Wicked game är det som om håren på armarna reser sig. Så vackert, så innerligt och så traffsäkert i varje ton! En ren njutning för öronen, eller vad tycker du?

3. När Chris sjöng Keep it loose keep it tight under sin första audition

Det är verkligen inte konstigt att Idol-produktionen valde Chris audition som intro till säsongens allra första avsnitt. Det här kan vara den bästa audition vi någonsin hört och sett! Varje ton sitter som en smäck!

4. När Chris framförde Bryan Adams hit Heaven under semifinalen av Idol 2017

Magi helt enkelt!

Idol: fredagar klockan 20.00 i TV4.

Läs också:

TV4 mörkar detaljen om tittarfavoriten Chris i Idol

Alla deltagare i Så ska det låta 2019

Idol 2018 – Här är alla finalister

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons