Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Bonde söker fru 2021: ”En sommar med mycket hetta och romantik”

31 mar, 2021 
Minna Wallén-Widung
Linda Lindorff är programledare för Bonde söker fru 2021.
Linda Lindorff gör sin sextonde säsong som programledare för det superpopulära programmet på TV4.
Bonde söker fru är tillbaka – och nu är det åtta nya bönder som längtar efter att hitta den stora kärleken genom programmet. Här är allt vi vet om bönderna i den nya säsongen!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

För sextonde gången beger sig programledaren Linda Lindorff ut i landet för att träffa singelbönder som alla längtar efter att möta kärleken. I år är det åtta nya bönder som presenteras för tv-tittarna i ett castingprogram som sänds den 8 april. Efter det hoppas förstås de kärlekstörstande bönderna att det ska drösa in brev – och att ett av dem ska vara från deras framtida partner.

5 par vi minns från Bonde söker fruBrand logo
5 par vi minns från Bonde söker fru

Linda Lindorff programleder Bonde söker fru

Nu avslöjar TV4 äntligen vilka de åtta bönderna är. Linda Lindorff verkar väldigt nöjd med årets deltagare.

Annons

– Årets bönder är den perfekta blandningen godbitar. De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garanterat, säger hon i ett pressmeddelande.

De fyra bönder som får flest brev brukar vanligtvis få medverka i Bonde söker fru, medan vi får följa de fyra övriga i webbserien Kärlek åt alla. Exakt hur upplägget blir i år återstår att se.

Här är alla bönderna i Bonde söker fru 2021

Carl ”Calle” Larsson, 47 år, vallbonde från Vittene

Vallbonden Carl Calle Larsson som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
Calle Larsson.

Ett stenkast från Alingsås bor vallbonden Calle på en vacker gård. Han beskrivs som en energisk man med glimten i ögat. Tidigare arbetade han som flygvärd och Calle tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan. Men det är på gården han känner sig allra mest som hemma. När Calle har barnfria veckor känns ensamheten som mest, och han hoppas nu få träffa någon att dela livet med.

Annons

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde från Vara

Spannmålsbonden Daniel Eriksson, som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
Daniel Eriksson.

Spannmålsbonden Daniel driver sitt jordbruk utanför Vara i Västergötland. Han beskrivs som en charmig kille som ofta dagdrömmer om den stora körleken medan han kör traktor. Att han ska tillbringa sitt liv på gården har alltid varit en självklarhet för Daniel, som har brunnit för lantbruket så länge han kan minnas. Nu hoppas han träffa en tjej som kan dela den passionen med honom, och som liksom han vill leva på landsbygden.

Annons

David Kurtsson, 33 år, skogsbonde från Långö

Skogsbonden David Kurtsson som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
David Kurtsson.

Ute i de småländska skogarna, i Långö utanför Stockaryd, bor skogsbonden David. Ända sedan han var barn har han älskat skogen och förutom att jobba i skogen ägnar han sig gärna och jakt och fiske som är hans två största intressen. Nu drömmer David om att träffa någon att bilda familj med.

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde från Strömsholm

Spannmålsbonden Filip Nilsson som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
Filip Nilsson.

I Västmanland bor bonden Filip på en vacker spannmålsgård. Han beskrivs som en ödmjuk och driven kille som har mycket energi. Den energin lägger han gärna på fartfyllda sporter som wakeboard och snowboard, när han inte jobbar på gården förstås. Nu hoppas Filip få träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energi han får när han är kär.

Annons

Greta Berglund, 27 år, ekologisk bonde från Kärrbo

Bonden Greta Berglund som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
Greta Berglund.

På en sagolikt vacker gård i Västmanland driver bonden Greta sitt lantbruk. Tillsammans med sin familj har hon grönsaksodlingar och många djur, bland annat hästar, kor och får. Greta beskrivs som en person med mycket energi och nu hoppas hon träffa en kille som inte är rädd för att visa känslor och som gärna hänger med på spontana upptåg. När Greta inte jobbar på gården arbetar hon som akutsjuksköterska på deltid.

Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde från Väddö

Grisbonden Jenny Pettersson som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
Jenny Pettersson.

Grisbonden Jenny bor på en gård utanför Norrtälje. Tidigare jobbade hon som frisör och bodde inne i stan, men för några år sedan sadlade hon om. Hon flyttade då tillbaka ut på landet för att driva familjegården tillsammans med sina föräldrar. Nu upplever hon att hon har allt i livet, utom det där sista som behövs för att det ska bli komplett – kärleken.

Annons

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogsbonde från Vreta kloster

Skogsbonden Mikael Backis Backstulid som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
Mikael ”Backis” Backstulid.

På en gård i Östergötland bor Mikael, även kallad ”Backis”. Hans stora passioner i livet är lantbruk och gamla bilar. Backis beskrivs som en kärlekslängtande kille med en stor portion charm, som det är svårt att inte svepas med av. Han har nu varit singel ett tag och känner sig redo att träffa den rätta och bilda familj.

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde från Björnås

Mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson som är en av deltagarna i Bonde söker fru 2021.
Pär Eric ”Peja” Nilsson.

Pär Eric, eller ”Peja” som han kallas, driver en stor mjölkgård utanför Falkenberg. På gården finns 400 kor och Peja har en stor passion för såväl lantbruk som djur. I presentationen hos TV4 beskriver sig Peja som en ”tvåsamhetsmänniska” som inte gillar singellivet. När han är i en relation tycker han om att pyssla om sin partner med blommor, fotmassage och mysiga middagar.

Castingprogrammet för Bonde söker fru sänds den 8 april på TV4 och TV4 Play.

Bonde söker fru 2021 har premiär den 29 september 2021 på TV4 och TV4play.

Annons