Lästips: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Leif GW får hålla sitt tacktal – hos konkurrenten: ”Bjuder givetvis på snaps”

11 sep, 2017 
AvHelena Sjögren
Leif GW Persson fick aldrig hålla något tacktal när han tilldelades ett hederspris på årets Kristallengalan i SVT. Men nu får polisprofessorn chans till revansch – i en konkurrerande kanal.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Författaren, kriminologen och tv-personligheten Leif GW Persson har många strängar på sin lyra.

Leif GW Persson och Loa Falkman på scen i samband med Kristallen.
Leif GW Persson och Loa Falkman i samband med Kristallen. Bild: IBL

I samband med Kristallengalan förra veckan tilldelades han ett hederspris. Men när Leif GW Persson skulle hålla sitt tacktal blev han stoppad.

– Jag blev rörd och hade förberett ett tacktal, men blev avförd från scenen blixtsnabbt. Jag var inte nykter, men inte skitfull heller. De kanske trodde det skulle bli fler nordkoreanska utläggningar, har han tidigare berättat för Aftonbladet.

Lovar att bjuda på snaps

Men nu får Leif GW Persson en ny chans att hålla sitt tacktal.

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har bjudit in polisprofessorn till måndagens Breaking news i Kanal 5 för att ge honom chans till revansch.

”Leif GW Persson kommer till studion och håller det tacktal som SVT (på grund av hans ”lindriga fylla”) censurerade på Kristallengalan. Vi bjuder givetvis Leif på snaps så att omständigheterna ska bli så lika som möjligt”, skriver Fredrik Wikingsson på Instagram.

Programledarduon hoppas även kunna locka prisutdelaren Loa Falkman till studion.

Av Helena Sjögren

 

Annons