Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Linda Lindorffs avslöjande om TV4-succén Bonde söker fru – jorden runt

03 mar, 2020 
Jonna Axelsson
Porträtt av programledaren Linda Lindorff som berättar om Bonde söker fru Jorden runt.
Inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt har varit långt ifrån problemfri.
Nu har det äntligen blivit dags för dokusåpan att visas på TV4 – och inför detta kommer programledaren Linda Lindorff med ett nytt besked.
– Så himla roligt, skriver hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 par vi minns från Bonde söker fruBrand logo
5 par vi minns från Bonde söker fru

Ikväll är det premiär för TV4:s nya satsning Bonde söker fru – jorden runt. I programmet, som leds av Linda Lindorff, 47, kommer tittarna att få följa svenska singelbönder, som lever utanför Sveriges gränser, och deras jakt på den stora kärleken.

Inspelningen av dejtingsåpan har dock inte varit helt enkel. En av bönderna, Andreas, är nämligen bosatt i Australien, som drabbades av rekordstora bränder till följd av en värmebölja. TV4 bestämde dock att inte låta bränderna påverka planerna.

”Efter att i veckor noggrant följt utvecklingen, pratat med UD, folk på plats och så klart vår bonde, så står det nu klart att vi trots allt åker dit. Alla är överens om att säkerheten är viktigast av allt och där finns det inte nån anledning till oro i nuläget”, skrev Linda Lindorff på Instagram.

Bonde söker fru-inspelningen hotad

Men det är inte det enda problemet som teamet har stött på under inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt. En extremhetta i Mozambique, där bonden Michel bor, försvårade läget en hel del.

Annons

”Hettan här har varit extrem och det är svårt att få i sig tillräckligt med vätska och behålla den”, skrev Linda Lindorff på Instagram.

Trots motgångar har TV4 lyckats få ihop en säsong och ikväll är det alltså äntligen dags för premiären.

Nya beskedet om TV4-programmet

I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Linda Lindorff nu mer om vad tittarna kommer att få se i tisdagens avsnitt av Bonde söker fru – jorden runt. Programledaren berättar att ett nytt brevrekord har satts, och att det är bonden Leif som är anledningen till detta.

”Så himla roligt att se hur stor längtan efter att hitta någon att älska är bland oss alla. Älskar att känna potentialen i kärleken och se hur bönder som nästan gett upp hoppet börjar glöda av förväntan”, skriver Linda.

”Han väntade sig knappt nåt brev alls – och fick alltså rekordmånga”, skriver Linda Lindorff och fortsätter sedan:

”Så klart spelar antalet brev egentligen inte nån roll, det viktiga är ju att det finns ett brev så är det rätta, men ändå… det här ger så klart en stor boost av självförtroende och det kan ofta behövas”.

Foto: Patrik Österberg/TT, Byrmo Carolina/Aftonbladet/TT

Annons