Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

Lyckoviken säsong 2 – se nya bilderna och trailern här!

12 jan, 2021 
https://image.allas.se/image-202116?imageId=202116&width=1320&height=1320&cropw=43.75&croph=43.75&x=28.44&y=28.13
Minna Wallén-Widung
Delad bild. Till vänster syns en pressbild från Lyckoviken. Till höger syns Disa Östrand som Johanna och Daniel Adolfsson som Christian i serien.
Dramaserien Lyckoviken är äntligen tillbaka med en andra säsong! Spänningen stiger i takt med att intrigerna tätnar och i den nya säsongen får vi dessutom stifta bekantskap med flera nya karaktärer. Här har du chansen att smygtitta på bilderna – och trailern – från den kommande säsongen!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den första säsongen av deckardrottningen Camilla Läckbergs tv-serie Lyckoviken, som sändes under hösten, blev en riktig succé och slog tittarrekord hos både TV3 och Viaplay. Många är säkert därför spända på den andra säsongen av succéserien, som har premiär den 19 februari. Totalt blir det åtta nya avsnitt, och seriens skapare lovar att intrigerna tätnar i lilla Hammarvik.

– Det är väldigt pirrigt att säsong två närmar sig och så kul att så många är spända på fortsättningen. Det är ju många frågetecken att räta ut, bland annat vem seriemördaren i Hammarvik egentligen är, säger Camilla Läckberg i ett pressmeddelande.

Lyckovikens andra säsong - se trailern här!Brand logo
Lyckovikens andra säsong - se trailern här!

Handlingen i Lyckoviken säsong 2

I huvudrollerna som Johanna och Danne återser vi Disa Östrand och Martin Stenmarck. I den nya säsongen sätts deras kärlek på prov, då Danne slits mellan ungdomskärleken Johanna och sin hustru Pernilla. I trailern för den nya säsongen av Lyckoviken framkommer också att Johanna dessutom är gravid.

Annons

Samtidigt som hennes privatliv är rörigt, ska hon också försöka ro den pågående mordutredningen i hamn tillsammans med sina poliskollegor. Och när Dannes syster Madelene, som alla trott har varit död de senaste 18 åren, plötsligt dyker upp i Hammarvik blir saker och ting än mer komplicerade.

Lyckoviken skådespelare: Lisa Henni spelar Madelen

I säsong två av Lyckoviken dyker också några nya karaktärer upp. I rollen som Madelen ser vi Lisa Henni, som tidigare medverkat i bland annat Snabba cash och Den blomstertid nu kommer. Och så får vi se när Camilla Läckberg själv gör skådespelardebut!

Lyckoviken säsong två, har premiär den 19 februari klockan 21.00 i TV3 samt på Viaplay. Men om du inte kan vänta tills dess kan du redan nu passa på att ta en smygtitt på bilderna från den kommande säsongen här!

Annons

Se bilderna från Lyckoviken säsong 2

Lisa Henni som Madelen och Disa Östrand som Johanna i säsong två av Lyckoviken.
Lisa Henni spelar Madelen och Disa Östrand spelar Johanna, barndomsvännerna som återser varandra för första gången på 18 år i den andra säsongen av Lyckoviken.
Disa Östrand som polisen Johanna och Daniel Adolfsson som polisen Christian står vid en brottsplats i säsong två av Lyckoviken.
Mordutredningen löper vidare – vem är egentligen mördaren i Hammarvik? Här ser vi Disa Östrand som Johanna och Daniel Adolfsson som hennes poliskollega Christian.
Annons
Martin Stenmarck som Danne och Emma Broomé som Nettan i säsong två av Lyckoviken.
Martin Stenmarck som Danne och Emma Broomé som Nettan.
Martin Stenmarck spelar rollen Danne i Lyckoviken säsong 2 och sitter här bredvid sin mammas sjuksäng. Mamma Ingrid spelas av Anna Söderling.
Danne (Martin Stenmarck) vakar vid sin mamma Ingrids (Anna Söderling) sjuksäng.
Annons
Disa Östrand, som spelar Johanna i säsong två av Lyckoviken, ligger på en bäddad säng.
Johannas (Disa Östrand) privatliv är minst sagt trassligt, och det blir inte lättare när hon får veta att hon är gravid.
Poträttfoto av skådespelaren Lisa Henni som spelar karaktären Madelen i Lyckoviken säsong 2.
Lisa Henni gör rollen som Madelen, Dannes syster och Johannas barndomsvän som alla trott har varit död i 18 år.
Annons
Annons