Lästips:LäsarberättelserVirkaResorTrädgårdHusmorstipsLoppisCampingAllsång på skansenBoktips

Nyhetsmorgon-profilen Victorias fina insikt om sitt åldrande

21 jul, 2022 
Aino Oxblod
FotografTT.
Porträtt av tv-profilen Victoria Skoglund.
Rutinerade TV4-profilen Victoria Skoglund är en tittarfavorit i Nyhetsmorgon, där hon delar med sig av sina smarta trädgårdstips.
När hon fyllde 54 år delade hon i stället med sig av sina fina insikter om åldrande – och det är nog många som känner igen sig.
”Har slutat köpa antirynkkrämer och lägger istället pengarna på en dyr flaska bubbel”, skriver Victoria Skoglund på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

TV4-profilen Victoria Skoglund, 54, är en välkänd figur för de som tycker om att titta på kanalens morgonprogram Nyhetsmorgon. I 18 år har hon varit programmets trädgårdsmästare, en roll hon fick efter att Jenny Strömstedt rekryterade henne. I dag är Jenny en av Nyhetsmorgons mest populära programledare, men då var hon redaktör för programmet. Victoria och Jenny har också podcasten Röda vita rosen, där de också diskuterar trädgårdar och odling.

Se också: 5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
Se också: 5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

Men det är inte bara kring trädgårdsliv och odling som Victoria har smarta insikter – i samband med att hon nyligen fyllde 54 år delade hon med sig av sina tankar kring åldrande också. I ett inlägg på Instagram, som har gillats över 33 000 gånger, skriver hon om hur hennes liv förändrats och utvecklats med åldern.

Annons

”54 år idag och jag fortsätter rota djupt ner i handväskan efter ingenting. Har slutat köpa antirynkkrämer och lägger istället pengarna på en dyr flaska bubbel. Håller för näsan när jag hoppar från bryggan. Och ja, jag kan bli en smula skeptisk om läkaren är för ung. Det händer att jag ringer till restaurangen och frågar om de spelar hög musik efter 18”, skriver hon i inlägget, till en svartvit selfie.

TV4-profilen om utvecklingen efter 50

Hon fortsätter med att konstatera att hennes shoppingvanor såväl som skönhetsrutiner också påverkats med årens gång.

”Bokar tid hos hudterapeuten för brynplock, inte för att det blir bättre, utan för att jag inte ser brynfan längre! Mitt mest googlade ord under 2022 är broddar och svalt täcke. Jag undviker om möjligt skrattanfall om jag är kissnödig. Ställer alarmet på helgerna utifall att.. Och visst är väl ändå leopardplagg ganska läckert?”

Bland kommentarerna hyllas och grattas hon av vänner som Micael Bindefeld, Jenny Strömstedt och Anders Pihlblad.

Annons