Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisMidsommarCamping

TV4 avslöjar: Då kommer Soraya Lavasani tillbaka till Nyhetsmorgon

03 mar, 2021 
Minna Wallén-Widung
Soraya Lavasani på Kristallengalan 2019.
Soraya Lavasani har varit föräldraledig med sonen Winston under nästan ett års tid. Men nu avslöjar TV4 att hon väldigt snart gör comeback som programledare i Nyhetsmorgon.
– Jag har verkligen, verkligen längtat efter att få börja jobba, säger hon i ett klipp på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var under onsdagen som det avslöjades att den populära programledaren Soraya Lavasani nu kommer tillbaka till jobbet efter sin mammaledighet. Måndagen den 8 mars gör hon sin första sändning av Nyhetsmorgon tillsammans med parhästen Martin Järborg.

Se också: 4 saker du kanske inte visste om Soraya Lavasani

4 saker du kanske inte visste om Soraya LavasaniBrand logo
4 saker du kanske inte visste om Soraya Lavasani

Och Soraya verkar minst sagt peppad på att göra comeback i tv-rutan.

– Det känns otroligt roligt att vara tillbaka. Jag har verkligen, verkligen längtat efter att få börja jobba, säger hon i ett klipp på Nyhetsmorgons Instagram.

Soraya Lavasani om föräldraledigheten med sonen Winston

Det var i april 2020 som Soraya Lavasanis och maken Ralph Olssons son Winston kom till världen. Tillsammans har paret sedan tidigare också dottern Bianca som hunnit bli tre år. Det senaste året har Soraya varit föräldraledig för att ta hand om sin son, men nu kommer hon alltså tillbaka till jobbet. Och även om hon har haft en härlig tid tillsammans med familjen, erkänner hon att längtan tillbaka är stor.

Annons

– Jag har haft det jättebra, min son är alldeles fantastisk. Men så här på slutet... Det är ändå en pandemi, man får inte göra någonting, man får inte träffa någon. Det är lite nedräkning så här på slutet att få börja jobba igen. Så jag är jätteglad att får vara här med alla kollegor och alla tittare. Jag är taggad inför måndag, säger hon i klippet.

Det ska Maria Forsblom i Nyhetsmorgon göra nu

Under Sorayas Lavasanis föräldraledighet är det Maria Forsblom som har ersatt henne i Nyhetsmorgon. Inledningsvis kunde vi se henne i sändningarna tillsammans med Jesper Börjesson, men sedan han slutade har det varit Martin Järborg som funnits vid hennes sida. Programledarduon har varit populär bland tittarna – och på Instagram är det många som oroligt undrar om Maria Forsblom nu försvinner från morgonsädningarna.

Men här kan TV4 komma med lugnande besked. Den populära programledaren försvinner inte från tv-rutan: Maria är fortfarande en del av Nyhetsmorgonfamiljen och kommer att fortsätta att sända söndagar blandat med torsdagar och fredagar i vår”, skriver kanalen i en kommentar.

Annons