Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

TV4: Inga familjer och ingen publik på inspelningarna

13 mar, 2020 
Marcus Alm
Alla deltagare i Let's dance.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Let's dance och Stjärnornas stjärna spelas in utan publik – och likaså Talang-finalen. En fråga många ställde sig var vad som händer med de tävlandes nära och kära, får de dispans eller är även de portade?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Efter en lång vår med otaliga deltävlingar är det äntligen dags för final i TV4:s succé Talang. I programmet får vem som helst som har någon talang visa upp sig med chans att vinna en miljon kronor!

Fredagen den 13 mars 2020 är det dags för den direktsända finalen och vinnaren bestäms av tv-tittarna som får rösta fram sin favorit. Utöver äran så får alltså vinnaren också gå hem en miljon kronor rikare.

Se också: Vårdpersonalen applåderas för kampen mot coronaviruset

Se hur vårdpersonalen applåderas för kampen mot coronavirusetBrand logo
Se hur vårdpersonalen applåderas för kampen mot coronaviruset

Premiär för Stjärnornas stjärna utan publik

Utöver Talang så kräver även Stjärnornas stjärna tv-publikens röster för att avgöra vem vinnaren är. På lördag, den 14 mars, så kommer äntligen folkkära artister inta scenen och framföra låtar ur helt andra genres än de normalt sett är vana vid. Och vinnaren utses alltså av en röstande publik.

Annons

Även Let's dance blir utan publik

Redan nästa fredag är det dessutom dags för den femtonde säsongen av dansprogrammet Let's dance att återkomma till våra vardagsrum. I programmet tävlar kända svenskar om vem som, inte är, utan blir den bästa dansaren.

Coronavirus: TV4:s besked

Samtliga tre succéprogrammen ovan spelas in inför en publik – något som skapar en stämning som inte riktigt går att få utan publik. Men under onsdagen kom besked från TV4 att deltagarna inte kommer få något stöd av publiken. Anledningen är att ingen publik kommer få befinna sig i studion. Detta efter att regeringen gått ut med att alla evenemang med fler än 500 personer stoppas.

Detta beslut har tagits för att minska spridningen av corona-viruset i landet.

Deltagarnas nära och kära får inte närvara

Regeringens uppmaning gällde folksamlingar större än 500 personer så kanske skulle artisternas familjer och vänner iallafall få finnas på plats för att skapa stämning och heja på?

– Publikförbudet gäller även anhöriga och vänner till deltagarna i Stjärnornas stjärna, Talang och Let's dance. Enbart produktion och medverkande kommer finnas på plats, säger Paulina Bånge som är Press- och PR-ansvarig på TV4 till Hänt.

Källa: Hänt.se

Läs mer om coronaviruset

Hur smittar COVID-19? Och hur kan jag skydda mig? Hur farlig är egentligen en pandemi och vad kan jag själv göra för att hjälpa andra?

Här har vi samlat alla våra artiklar om coronaviruset och dess spridning.

Läs allt om coronaviruset här

Annons