Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för oxen - så blir ditt 2024

05 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
århoroskop 2024 oxen
Vad har 2024 att ge för stjärntecknet oxen? Här kan du läsa om kärlek och vänskap för oxens stjärntecken. Kanske är en eldig romans påväg? Eller så är det nu tar det där steget som du funderat på länge?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Oxens stjärntecken, eller taurus som det heter på engelska, är en jordnära person som gillar livets goda ting. Oxen är född mellan 20 april och 20 maj. Vad har 2024 att bjuda på för oxen vad gäller kärlek, vänskap och karriär? Här guidar vi dig till ditt 2024.

Århoroskop för oxen 2024

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med

Så blir kärleken för oxen

Oxen är en lojal partner. Däremot är oxen också är envis och i stort behov av egentid. Om du befinner dig i en relation kan just detta vara fallet för år 2024. Det kan vara bra om du och din partner gör saker på eget håll för att inte hamna i onödiga konflikter. Kanske är det dags att ta upp en egen hobby eller sport? Tilliten i din relation förblir stabil även om romantiken tillfälligt sätts åt sidan. I februari och december är du extra känslosam.

Annons

Om du är singel finns det många chanser till kärlek just i år. 20 april, 16 juni och 8 augusti är bra dagar för en dejt.

Vänskap för oxen 2024

Under 2024 kommer du att vara omgiven av varma och positiva influenser av olika vänskapsrelationer. Även du kommer att sätta vännerna i fokus - genom att du öppnar upp dig för möjligheten kommer såväl nya bekantskaper knytas som befintliga vänskaper fördjupas. Under mars månad kan det uppstå en kris i en av dina relationer. Kom ihåg att sätta envisheten åt sidan och lyssna på din vän för att snabbt lösa konflikten.

Framtiden för oxen - så kommer det att se ut framöver

Under våren 2024 kan oförutsedda händelser inträffa. Försök att inte se förändringen som något läskigt, utan snarare ett tillfälle att öppna upp för nya möjligheter i livet. I fjol låg fokus på att samla intryck och på personlig utveckling. I år lägger du istället tid på fysiskt och psykiskt välmående.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons