Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Stjärntecken: Vi listar vågens egenskaper

17 mar, 2022 
Heidi Ljungdahl
En illustration av stjärntecknet vågen med en himlakropp med tecknet för vågen i bakgrunden.
Stjärntecknet vågen med tecknet för vågen i bakgrunden.
Vågen är kompromissökande och kärleksfull och har alltid något på gång, och vill ständigt göra mer. Hon har en stark vilja för att göra rätt.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ungefär var trettionde dag faller solen över ett nytt stjärntecken . Under den perioden dominerar ett stjärntecken och dess kvaliteter påverkar oss alla.

Vågens stjärntecken

Från den 23 september till den 22 oktober är det vågens säsong. Det innebär att om du föds under den här perioden har du vågen som stjärntecken. Men även om du är född i ett annat tecken har det faktiskt betydelse för dig att vi går in i den här perioden. Vågens energi kommer nämligen att påverka oss alla under den här tiden.

Vågen som även kallas libra, är känd för att vara ett socialt, intelligent och romantiskt lagt tecken som avskyr när saker och ting inte är i balans – oavsett om det handlar om förhållande, vänskap eller i världen. Kanske är det därför som vågen inte klarar av orättvisor och alltid gör sitt bästa för att skipa rättvisa. Samtidigt kan vågen ha svårt att fatta beslut och säga ifrån och ha en tendens att bli arg på sig själv. Vågen älskar allt som är vackert och har god smak både vad gäller konst och mode.

Annons

Vågen passar bra tillsammans med vattumannen därför att de båda stjärntecknen trivs med stora umgängeskretsar och gärna har många och vitt spridda nöjen.

4 tips för att få ut det mesta av vågens månad

1. Besök utställningar

Besök ett konstmuseum även om det vanligtvis inte är något som du brukar göra så kommer du säkert få en härlig och inspirerande stund.

2. Städa garderoben

Gå igenom din garderob och var extra uppmärksam på de saker som du inte använder så ofta - du hittar kanske nya kombinationer.

3. Ha mobilfria stunder

Lev i nuet! Även om din telefon vibrerar oavbrutet så försök att ha en mobilfri stund varje dag oavsett om du är på jobbet eller hemma med familjen.

4. Pausa och andas

Ta det lugnt och stressa inte hela tiden. Låt någon annan ta över några av dina arbetsuppgifter och låt bli att bestämma mer än du egentligen mäktar med. Kom ihåg att du säkert inte missar något ändå.

Se också: Så bra passar du och dina vänner ihop – enligt stjärnornaBrand logo
Se också: Så bra passar du och dina vänner ihop – enligt stjärnorna

Vågens bra egenskaper

  • Diplomatisk och fredsälskande
  • Söker harmoni och balans
  • Sällskaplig och charmig person
  • Skönhetsälskande och mycket romantisk
  • Lojal mot sina vänner
  • Artig och bra på att lyssna
  • Kärleksfull

Vågens mindre bra egenskaper

  • Kan vara rätt lat
  • Ofta obeslutsam och ombytlig
  • Flirtig, ytlig och nöjeslysten
  • Lättlurad och lätt påverkad
  • Egen kär

Element: Luft

Sten: Lapis lazuli

Planet: Venus

Källor: Allas, Astroguide

Annons