Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Från vin till matkassar – 6 goda saker att beställa hem till dörren

18 mar, 2020 
Rebecca Wictor
Kollage av olika sorters mat uppdukad på ett bord.
Idag finns det så mycket gott att beställa hem till dörren. Allt från vin till färdiga matkassar. Här listar vi våra favoriter.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Videon kunde inte hittas

Vill eller kan du inte gå till affären? Bara lugn – allt gott du kan tänka dig finns att beställa hem till din dörr. Från färdiga matkassar till utvalda vinlådor och allt håller riktigt hög kvalitet. Perfekt för både småbarnsfamiljen där tiden är dyrbar men även för finsmakaren som vill unna sig en lyxig mat- och dryckesupplevelse. Dessutom är det ett sätt att gynna företagare, när coronaviruset sprider sig över världen och skapar oro.

Här listar vi några av våra absoluta favoriter att få hemkört till dörren.

6 bra matkassar och vinlådor du kan få hemkörda

Flexitariankassen från Middagsfrid

Laxrätt från Flexitariankassen från Hemfrid.

För dig som vill göra ett klimatvänligt och hälsosamt val. I denna kasse har Hemfrid valt att utesluta rött kött och därför passar påsen dig som försöker äter mer vegetariskt, men inte vill utesluta fågel och fisk. Vad sägs om teriyaki- och sesamlax med pak choi och ris? Här kan du köpa den.

Annons

Linas inspirationskasse

Dumplings från Linas inspirationskasse.

Den här kassen passar dig som vill ta ut svängarna lite mer i köket och prova något nytt. Det kan vara allt från tempurafritering till att göra egna dumplings. ANNONS Här kan du köpa den.

Premiumkasse från Matkomfort

Maträtt från Matkomforts premiumkasse.

Den här kassen passar dig som snabbt vill ha maten på bordet, utan att tulla på kvaliteten. Det enda du behöver ha hemma är salt, pappar och ett stekjärn. Matkomforts kockar gör till exempel egna såser som skickas med. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

Matlådor från Simple feast

Maträtter från Simple feast.

Ännu ett alternativ för dig som vill njuta av god mat på nolltid. Med Simple feast matlådor har du maten på bordet inom 10 minuter. Enkla, gröna och väldigt goda rätter som bành mí med ostronskivling är förberett så att du bara behöver sätta sista touchen. ANNONS Här kan du köpa den.

Premiumkasse från City Gross

Burgare från premiumkassen från City Gross.

Den här kassen innehåller rätter som torskfilé med brynt apelsinsmör och högrevsburgare med picklad rödkål. Ett bra alternativ för dig som gillar vardagslyx! Här kan du köpa den.

Annons

Bubbelboxen från Vinoteket

Vinflaska i låda.

För dig som även vill beställa hem god dryck, finns det gott om bra lådor att välja mellan hos Vinoteket.

Vår favorit just nu är helt klart bubbelboxen! I den får du en blandning av prosecco, cava, spumante med mera. Här kan du köpa den.

Foto: TT, Unsplash

Presenttips!

Känner du någon som behöver bli bättre på det digitala? Då är Digitant-böckerna perfekta! Det finns tre olika böcker som alla hjälper till med olika saker.

ANNONS Läs mer om böckerna här!

Annons