Här är kvällens fyra vinnare i Melodifestivalen!

Clara Klingenström och Alvaro Estrella i Melodifestivalen 2021.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Fyra rafflande dueller. Åtta bidrag. Men bara fyra kunde vidare till finalen av Melodifestivalen 2021. Här är vinnarna!

Sedan tidigare var åtta bidrag klara för mellofinalen. Ikväll möttes åtta förväntansfulla artister i fyra dueller för att försöka knipa en av de sista finalplatserna. Så här gick det!

Se också: Här är vinnarna i mellon 2010-2020

Resultat Andra chansen 2021

Duell 1 – vinnare:

Alvaro Estrella med låten Baila Baila

2014 gjorde Alvaro Estrella debut i tävlingen som artist med bidraget Bedroom. Och 2020 tog han sig, tillsammans med Mendez och låten Vamos Amigos, hela vägen till Melodifestivalens final.

Men redan tidigare var han ett bekant ansikte i Melodifestivalen och Eurovision song constest, då han dansat bakom artister som Danny Saucedo och Eric Saade. Utanför Melloscenen har Alvaro medverkat i flera musikaler, däribland West Side Story på Malmö Opera, och i Jerry Williams show Dynamite.

Duell 2 – vinnare:

Paul Rey med låten Missing Piece

Malmöartisten, sångaren och låtskrivaren Paul Rey, 28 år gammal, debuterade i Melodifestivalen 2020 med låten Talking in My Sleep som slutade på sjätte plats.

Paul har samarbetat med Snoop Dog och har Quincy Jones som mentor. Den kommande EP:n Note To Her är inspirerad av ett helt nytt kapitel i Paul Reys liv; han blev nyligen pappa för första gången.

Duell 3 – vinnare:

Clara Klingenström med låten Behöver inte dig idag

Clara Klingenström är 25 år och kommer från Gotland. Clara har blivit uppmärksammad för sina ärliga och nakna texter som lyckas förmedla en stark igenkänningsfaktor. Och det är hon som skrivit just texten till låten som hon tävlar med.

Clara Klingenström tävlar i Andra chansen – berättar om misshandeln

Duell 4 – vinnare:

Klara Hammarström med låten Beat Of Broken Hearts

Klara Hammarström Melodifestivaldebuterade förra året med låten Nobody, och nu är hon tillbaka med en ballad. För tv-tittarna blev Klara först känd genom SVT:s serie Familjen Hammarström, där tittarna får följa hästfamiljen där Klara är ett av elva syskon.

Efter att tidigare ha fokuserat på sin karriär som ryttare på elitnivå ger hon nu allt för musiken. Hennes låt You Should Know Me Better toppade den svenska radiolistan förra vintern.

Här är alla bidrag i finalen av Melodifestivalen 2021

Minns du snackisarna från Melodifestivalen och Eurovision genom åren?