Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Därför hoppar ”Bettan” av Lotta på Liseberg – i sista sekund

17 jul, 2023 
På måndagen skulle Elisabeth ”Bettan” Andreassen ha gästat Lotta på Liseberg. Men på förmiddagen stod det klart att artisten ställer in sitt uppträdande.
– Jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut, säger hon i ett pressmeddelande.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
Se Lotta Engbergs stilresa genom åren

Elisabeth Andreassen ställer in sin medverkan i Lotta på Liseberg, något som meddelades i ett pressmeddelande samma dag som uppträdandet skulle ha ägt rum. Elisabeth, eller ”Bettan”, har tappat rösten, och kommer således ersättas av stjärnskottet Adrian Macéus.

– Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan, säger Lotta Engberg och fortsätter: Jag träffade Adrian när han var med i Billy Elliot för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg! säger programledaren Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

Annons

Elisabeth Andreassen säger att hon ser fram emot att möta Lisebergpubliken en annan gång.

– Tråkigt nog så kommer jag inte sjunga i kväll, jag har tappat rösten och jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut. Men jag vet att det kommer vara en magisk sommarkväll ändå, säger Elisabeth Andreassen.

Förutom Adrian Macéus kommer bland annat Marcus & Martinus, Tone Norum, Tommy Nilsson och Anton Engström från After Dark att uppträda.

Annons