Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Hotell Romantik-Monica avslöjar nya kärleken: ”Går inte att vänta”

03 mar, 2023 

I Hotell Romantik blev Monica och Rooger ett paret som alla pratade om. Efter inspelningen slocknade dock kärleken, men nu har hon hittat en ny förälskelse. I kvällens Carina Bergfeldt avslöjar hon nya partnern – Hotell Romantik-Tino.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Monica Sundberg och Rooger Strömberg hittade kärleken i SVT:s Hotell Romantik. Men i sista avsnittet av dejtingprogrammet avslöjade deltagarna att de gått skilda vägar. I en stor intervju med Femina avslöjar Rooger att han och Monica träffades under en månad men att han därefter fick ”hjärnspöken” – som satte käppar i hjulet för dem.

Se också: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Se också: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

– Jag har levt mycket ensam i mitt liv förstår du. Jag tänkte ”börjar jag haka upp mig på saker redan nu, vad kommer hända framåt då?”. Jag försökte verkligen med Monica, men när jag märkte att det började skava i mina tankar, så kände jag att jag hellre är ensam. Men det är synd.

Monica sade till Femina då att det fanns tvivel även från hennes håll.

– Vi upptäckte båda två när vi kom hem att vi var olika. Det visade sig sedermera att vi var väldigt olika. Han hade svårt att prata om just avslutet. Det var jätteviktigt för mig och det kändes inte som att det var viktigt för honom, sa Monica då.

Annons

Dejtat i två månader

I fredagens Carina Bergfeldt var Monica Sundberg en av gästerna. Där avslöjade hon sin nya kärlek – ingen mindre än Hotell Romantik-deltagaren Faustino ”Tino” Borg Teroni. I programmet berättar paret att det dejtat i två månader.

Monica Sundberg och Tino Borg är ett par idag.

– Jag har haft ögonen på henne (Monica reds. anm) sedan första dagen. Det gick inte som jag ville... men jag hade ögonen på henne, säger Tino i Carina Bergfeldt.

Han får frågan hur det kändes när Rooger och Monica blev ett par.

— Det var ett bakslag, det var tråkigt. Jag var uppe och dansade med Monica men då var Rooger snabbt på. Jag ville inte gå emellan, säger han.S


Men när Tino efter ett samtal fick höra att Monica och Roger gått skilda vägar såg han sin chans.

– Vi pratade och då sa hon att de inte va ihop längre, och då tänkte jag shit det här är min chans. Jag bjöd ut henne på middag på en gång, det går inte att vänta, säger han.

Carina Bergfeldt sänds klockan 21.00 på SVT1 och 17.00 på SVT Play.

Annons