Jenny Strömstedts avslöjande om relationen med maken Niklas

Niklas och Jenny Strömstedt

Foto: TT

Niklas och Jenny Strömstedt har varit gifta i nio år.
Nu avslöjar hon deras relations stora brist.
"Vi är rätt kassa", erkänner hon.

Niklas, 61, och Jenny Strömstedt, 47, är ett av Sveriges mest folkkära par och har tillsammans det populära tv-programmet Tillsammans med Strömstedts. Där får man följa paret när de reser runt i Sverige och träffar andra kända par för att prata om deras kärlek, historia samt med- och motgångar. Några av de personer som varit med i programmet och delat med sig av sina kärlekshistorier är bland annat Anders Bagge, Charlotte Perrelli och Anja Pärson.

6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt
Slå på ljud

Sångaren och programledaren har länge hyllats för att vara så mänskliga och öppna med vardagsproblem som många kan relatera till, och även nu visar Jenny att de inte är perfekta.

Firar sin bröllopsdag

Strömstedts-paret blev tillsammans 2008 och gifte sig tre år senare framför vänner och familj under en ceremoni i Trosa. Bland gästerna var det många välkända ansikten, bland annat programledaren Kristin Kaspersen. I en intervju med Aftonbladet berättar att hon tycker Niklas och Jenny är perfekta för varandra.

– De är fantastiska. Fulla av humor, raka, vackra och kärleksfulla. Det är väl en perfekt match, säger hon.

Och hon var inte den enda på bröllopet att hålla med om den saken. Niklas har nämligen flera långa förhållanden sedan innan, bland annat med smyckesdrottningen Efva Attling och programledaren Agneta Sjödin, men trots hög konkurrens verkar hon verkligen ha gått hem hos svärfadern.

– Vi tycker mycket mycket om bruden. Brudgummen har vi tyckt om länge, sa pappa Bo Strömstedt på den stora dagen.

Och det är den 16e juli, på deras bröllopsdag, som kärleksparet nu återvänder till platsen där allting började.

Erkännandet om deras relation

På deras bröllopsdag lägger Jenny upp en bild på paret Instagram. Bilden är från deras bröllop och programledaren är klädd i en vit traditionell klänning, medan Niklas står i en officersuniform. Men istället för att bara skriva om hur bra de har det tillsammans, börjar hon istället med att berätta vad de som par måste jobba på.

Jenny Strömstedts nya framtidsbesked för karriären

“Vi är rätt kassa på att vara romantiska (fråga – vad är romantik?) Kärleken finns liksom på plats ändå”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

“Samtidigt – idag återvände vi till brottsplatsen och vår kompis hotelldirektör och Kristin på Bomans i Trosa och minns ett magiskt, underbart och galet dygn. Dessutom får vi hopp för framtiden. Leve kärleken!”

Och inte helt oväntat är det många som vill skicka sin kärlek och gratulationer till det omtyckta paret.

“Stort grattis till er, ni har faktiskt blivit mina stora favoriter, både i dumburken och på Instagram. Ni är otroligt duktiga på ert jobb, och älskar era personligheter”, skriver bland annat en följare till Jenny.

FOTO: TT

Det gör kändisarna i sommar – många väljer hemester
Efter kollapsen: Då är Jenny Strömstedt tillbaka i tv-rutan