Jesper Börjessons ord till Sorayas make Ralph – efter kärlekslyckan

Jesper Böjesson och Soraya Lavasani med maken Ralph.

Foto: TT

Soraya Lavasani och Jesper Börjesson har hållit kontakten efter splittringen i Nyhetsmorgon. Nu skickar Jesper en hälsning till Sorayas make Ralph i offentligheten.

Idag fyller han år. Min livskamrat och bästa vän. Livet har blivit så mycket färggladare sen jag fått dela det med dig älskling. TACK”, skriver Soraya.

Någon som också skickat en hälsning är gamla vännen och kollegan Jesper Börjesson. I kommentarsfältet under bilden har han nämligen lämnat en gratulationshälsning till vännens make.

Jesper Börjessons hälsning till Sorayas make Ralph – efter orden om kärlekslyckan
Slå på ljud

”Grattis Ralph”, skriver Jesper Börjesson.

Nyhetsmorgon är TV4:s succéprogram som stora delar av det svenska folket börjar sin morgon med. Varje dag, året runt, bjuds tittarna på ett fullspäckat program med allt ifrån matlagningstips till seriösa samhällsdiskussioner. Programledarna i Nyhetsmorgon har under årens gång kommit att bli folkkära profiler.

Plötsliga splittringen efter succén

Soraya Lavasanis nostalgibilder från första tiden på TV4

Under en längre tid kunde tittarna se superduon Jesper Börjesson, 49, och Soraya Lavasani, 37, leda skutan. Tillsammans syntes de flera dagar i programmet och de kom dessutom att bli nära vänner privat.

Men i början av året splittrades Soraya och Jesper plötsligt då Jesper avslöjade att han bestämt sig för att byta karriär och sluta på TV4. Beskedet kom som en chock får både tittare och kollegor.

Att Soraya saknade sin parhäst stod inga tvivel om men under ett par månader fick TV4-tittarna se henne leda programmet tillsammans med Martin Järborg. Även Soraya och Martin blev en omtyckt duo.

Soraya Lavasani plötsliga comeback i TV4

Men idag är inte heller Soraya kvar i programmet, detta på grund av att hon är mammaledig sedan ett par månader tillbaka. Det var under en sändning av Nyhetsmorgon som Soraya avslöjade att hon och maken Ralph Olsson skulle bli föräldrar igen. I april föddes sonen Winston.

Jespers hälsning i offentligheten

På Sorayas sociala medier får följarna hänga med i hennes vardag som till stora delar består av just familjeliv. Tittarna längtar nu efter att få se Soraya tillbaka i programmet men när det blir är fortfarande oklart. I september gav TV4 en kommentar kring detta.

”Soraya kommer att vara föräldraledig ett tag till”, skrev då Nyhetsmorgons pressansvarige till Hänt.

Nyligen var det dags för Sorayas make Ralphs födelsedag. Till en bild på Ralp och Winston delade Soraya med sig av en kärlekshyllning.