Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Louie Martis första ord – efter uppbrottet från Magdalena Graaf

02 dec, 2022 
Ebba S. Dahlman
FotografKarin Törnblom/TT
I förra veckan lät Magdalena Graaf meddela att hon och kärleken Louie Marti brutit deras förlovning och gått skilda vägar.
Nu bryter även Louie tystnaden om uppbrottet och avslöjar dessutom hur han ser på kärlekslivet framåt.
– Man vet aldrig vad som händer, säger han till Hänt.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

Mångsysslaren Magdalena Graaf och Tunna blå linjen-skådespelaren Louie Marti hade en svindlande och passionerad kärlekshistoria, som nyligen gjorde halt.

För ungefär ett år sedan friade Louie spontant till kärleken och fick ett rungande ”ja”. Men så sent som i förra veckan lät paret meddela att de valt att bryta förlovningen och gå skilda vägar.

Enligt Magdalena var beslutet helt odramatiskt.

”Ni är många som frågar och är nyfikna på min och Louies relationsstatus. Jag orkar inte svara på en massa frågor då jag/vi behövt landa lite själva. Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta”, skrev hon på sin blogg då.

Annons

Nu väljer även Louie att bryta tystnaden om den upplösta relationen.

Louie Martis första ord – efter uppbrottet från Magdalena Graaf

I samband med en releasefest för Louie Martis nya klädmärke Mala raza, tog han tillfället i akt att ge sitt perspektiv på uppbrottet. Ett perspektiv som bekräftar Magdalenas version.

– Alltså jag och Maggan. Vi ser färger som ingen annan ser. Vi har en väldigt stark kemi, vi är såhär lite olika, men samtidigt väldigt lika. Vi är väldigt goda vänner, vi har väldigt mycket gemensamt, förklarar han för nöjestidningen Hänt.

– Det var ett gemensamt beslut, understryker han.

Så ser Louie Marti på kärlekslivet nu: ”Vet aldrig”

Det har alltså varit slut mellan exparet under en längre tid. Men på frågan om Louie träffat någon ny sedan dess, svarar han tydligt att det kommer dröja länge innan han öppnar hjärtat för någon på nytt.

– Det här vill jag verkligen säga, det har varit lite skvaller om att jag och Tunnelbanenettan har hängt... Men så här, det kommer ta god tid innan någon kommer ta Magdalenas tron. Jag och Tunnelbanenettan är otroligt goda vänner, vi var vänner innan Magdalena, säger Louie till tidningen.

Han tillägger sedan att det inte är omöjligt att han och Magdalena skulle tända den där flamman igen, i framtiden.

– Magdalena och jag har alltid vetat att vi är lojala mot varandra. Jag har ingenting ont att säga om henne. Man vet aldrig vad som händer, vi kanske blir ihop igen.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons