Maria Montazami: Nu går det utför

Maria Montazami i karantän

Foto: Privat

Maria Montazami befinner sig i karantän i Los Angeles – och i sin blogg skriver hollywoodfrun om kroppens reaktion på isolering.

I början av mars rapporterade Maria Montazami om tomma hyllor i matbutiker hemma i USA och i samband med detta började hollywoodfrun att isolera sig och sin familj för att undvika att smittas av covid-19. USA är ett av de hårdast drabbade länderna för coronaviruset under 2020 och reglerna för deras karantän skiljer sig från delstat till delstat, men i Kalifornien stängdes tidigt gym, barer och restauranger ned.

– Allt kommer stängas ner så du kan inte ens gå till gymmet nu. De stänger nattklubbar och restauranger och man kan bara beställa hämtmat eller levererad mat från restaurangerna, berättade hon för allas.se.

Samtidigt berättade hon om hur maken Kamran fortsatt jobba, medan barnens universitet stängts ned och börjat med distansundervisning.

För Marias egen del så hade hon fått ställa in inspelningen av ett nytt program med den populäre operasångaren Rickard Söderberg.

Maria Montazami: Så hanterar vi coronakrisen i familjen

Orolig för sin mamma

I sin blogg skrev hon också om oron för sin mamma, som bor i Sverige, eftersom hon är en del av riskgruppen äldre. Hennes mamma hade då, i mitten av mars, isolerat sig helt och Maria och hennes syskon försökte hålla uppe hennes humör genom att ringa henne varje dag.

Nu, två månader senare, skriver Maria Montazami i sin blogg om hur hennes kropp reagerat på att befinna sig i karantän.

Maria Montazami: Vad händer med våra kroppar just nu?

Maria Montazami om paniken efter coronaviruset: ”Hemsk känsla”

I ett blogginlägg, där Maria Montazami tar med följarna på en husesyn för att pigga upp sig själv, skriver hollywoodfrun om en finne som dykt upp på hennes mungipa.

– Nu har min första finne landat precis bredvid min mungipa. Ok tänkte jag du kan övernatta en natt sen får du sticka. Han har nu varit med mig i 5 dagar, skriver hon i bloggen.

Hon är också förundrad över hur vissa håller sig och sina kroppar i toppform under karantänen – och fyller lättsamt i hur hennes egen kropp reagerat.

– Vad händer med våra kroppar just nu? Vissa människor håller sig intakt men jag fyller ut lite i hörnen. Crap! skriver hon.

"Vem sätter på sig högklackat nu?"

Hollywoodfrun undrar också, när hon står och blickar ut över sin garderob, vem som egentligen sätter på sig högklackat nu?

– Ingen, antar jag, därför att våra fötter har blivit lite plattare de senaste månaderna och behöver tränas igen för att glida ner i en spetsig högklackad pump.

Maria Montazami om sorgen efter Adam Alsing: ”Tänker på hans fru och söner”