Maria Montazami om sorgen efter Adam Alsings bortgång i coronavirus

Delad bild. Till vänster: Adam Alsing. Till höger: Maria Montazami

Foto: Patrik Österberg/Naina Helén Jåma//TT

Igår, onsdagen den 15 april, kom nyheten att tv- och radioprofilen Adam Alsing, 51, gått bort efter att ha drabbats av covid-19. Nu bloggar Maria Montazami om chocken.

Videon kunde inte hittas

"Sorg och enorm saknad"

Under onsdagskvällen skickade Adam Alsings familj ett uttalande via Alsings arbetsgivare Discovery Networks. Så här löd meddelandet:

Gry Forssells sorg – vännernas ord om Adam Alsing

"Det är med sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen.

Familj och anhöriga vill tacka den fantastiska personalen som gav Adam vård under hans vistelse på Södersjukhuset i Stockholm. Vi vill också vädja om respekt av vårt privatliv under denna tid av sorg och stillhet."

Så sent som den 25 mars skrev Adam Alsing på sin Instagram att han frivilligt hade isolerat sig själv för att ta sitt samhällsansvar, samtidigt som han var sjukskriven från sin podcast Adam och kompani. I inlägget planerade han dock att vara tillbaka i podden redan veckan efter.

Så blev tragisk nog inte fallet. På sin populära blogg har nu Hollywoodfrun Maria Montazami skrivit om sorgen efter programledarens bortgång.

Adam Alsing död i corona – blev 51 år

"Så otroligt sorgligt"

I ett inlägg som endast har titeln Adam Alsing berättar Maria Montazami om sin reaktion och passar på att skicka sina tankar till Adam Alsings fru och barn i denna tuffa tid. Så här skriver hon i bloggen på allas.se:

"Nej vad tråkigt att Adam Alsing är död. Jag träffade honom ett antal gånger när jag medverkade i hans tv program och även radio. Jag tyckte att han alltid var så artig och väldigt rolig. Tänker på hans fru och söner vad mycket sorg de går igenom just nu."

Hon avslutar sedan hela inlägget med "Adam Alsing vila i frid."