Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Nour El Refai om orättvisan i relationen med Henrik Schyffert

23 nov, 2020 
Lovisa STRÖM
Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert.
Nour El Refai känner sig ibland avundsjuk på Henrik Schyffert. Nu öppnar hon upp om orättvisan i deras förhållande och hur hon har känt kring hans föräldraroll till sonen Sami. – Fan dig, säger hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var i slutet av oktober förra året som komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert blev föräldrar till deras första gemensamma barn – sonen Sami. Sedan dess har paret uppdaterat flitigt om livet med den nya sonen, och trots att de tidigt bestämde sig för att inte lägga upp bilder där hans ansikte är med pratar de ofta om honom i deras gemensamma podcast. Den senaste tiden har det hänt en hel del i Samis liv, och i det senaste avsnittet av podden väljer Henrik att ta upp det största i följd av en trumvirvel.

– Vår son har lärt sig gå!, utbrister han varpå Nour snabbt inflikar:

– Han tog sina första steg på min födelsedag. Det var mycket mycket stort.

Se också: Henrik Schyffert och Nour El-Refais kärlekshistoria

Henrik Schyffert och Nour El-Refais kärlekshistoriaBrand logo
Henrik Schyffert och Nour El-Refais kärlekshistoria

Men trots att barnens framsteg är bland det största som kan hända föräldrar har Samis utveckling inte bara varit kopplad till glädje för paret. Nu berättar Nour om orättvisan i deras relation och avundsjukan hon har känt gentemot Henrik efter en stor händelse med sonen.

Annons

Nour om avundsjukan gentemot Henrik

Det är Henrik som tar upp ämnet.

– När han lärde sig stå, vilket också är en väldigt stor grej, då råkade jag vara ensam med honom hemma. Så jag filmade det och skickade det till dig. Berätta hur du kände då, säger han till Nour varav hon direkt tar över stafettpinnen:

– Jag kände att det var orättvist. Jag kände att jag har varit den lite mer närvarande föräldern just under den tiden. Jag kände att du fick skörda frukten av något som jag hade sått. Jag blev avundsjuk.

Hon är noga med att understryka att det var just avundsjuka hon kände och inte bitterhet.

– Inte på honom, utan på dig. Fan att du skulle få den. När du är i Göteborg och flänger runt och så kommer du hem lite i fem minuter och så bara "titta pappa! Jag står!". Nej, då kände jag fan dig.

Berättar om stora stunden

Men igår var situationen annorlunda och den gången var det Henrik som missade den stora händelsen. Nour berättar:

– Förlåt, men det var bland det största jag varit med om även fast du inte var där.

Hon fortsätter:

– Jag fick titta min mamma i ögonen, vars mage jag har legat och blivit till i, och mellan oss går mitt barn för första gången. Han tar sina första steg. Det var så jävla stort.

Men trots att Henrik inte var på plats och fick beskåda den fina stunden känner han ingenting annat än glädje.

– Det var inte jobbigt för mig, jag var faktiskt bara glad för din skull. Jag tyckte det kändes rättvist. Det hade varit kul att vara där, men jag tycker det kändes rättvist, säger han.

Annons