Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 11-17 februari 2021

11 feb, 2021 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du engagerar dig i olika sociala frågor men du är själv inte så sentimental utan vill ha en personlig distans. Om du känner dig låst eller trängd går du vidare till något annat. En ekonomisk investering ger inte den vinst du hoppas på.

Oxen

20/4–20/5

Någon försöker lura dig men det genomskådar du direkt. Du säger vad du tycker utanförskönande omskrivningar, och de flesta respekterar dig för det. En ekonomisk förhandling blir framgångsrik eftersom du inte kompromissar.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är alltid på gång med något nytt men hinner sällan fördjupa dig. På bra humör är du i alla fall och ditt positiva tänkande smittar av sig på andra. Men en varning för överoptimism i ekonomiska frågor – ta helst inga risker alls!

Kräftan

22/6–22/7

Du behöver lugn och harmoni för att må bra. Sortera bort alla onödiga rutiner och undvik stressiga miljöer! Helst ska du ägna dig åt skapande verksamhet – det har en bra helande effekt och bygger upp din känslomässiga energi.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du retar dig på saker som du inte kan påverka. Ibland kan det kännas som att omständigheterna är emot dig men det handlar mestadels om bagateller som du gör klokt i att släppa. Hetsa inte upp dig utan ta det lugnt - allt vänder snart!

Jungfrun

23/8–22/9

Du är stark när det gäller, tillexempel om någon hotar dina intressen på jobbet. Då pratar du för din sak, och ingen kan rubba dig. Även när det gäller pengar håller du dig framme, och det är gynnsamt att förhandla om löner och arvoden.

Vågen

23/9–22/10

Du vill vara snäll så du försöker anpassa dig till andra. Men du är osäker på vad som egentligen förväntas av dig. Alla ger motstridiga budskap och du måste nog först ta reda på vad du själv vill och sedan agera utifrån det!

Skorpionen

23/10–22/11

Du hamnar i en maktkamp med en person som är lika envis som du själv. Egentligen gillar ni varandra, och det handlar inte om någon allvarlig konflikt. Men den tar för mycket kraft, och det är bäst att genast lägga ner stridsyxan!

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du är energisk men lättirriterad. Det behövs inte mycket för att rubba dina cirklar, och du hamnar lätt i konflikter. Bäst mår du när du verkligen får ta i och jobba med praktiska saker. Petiga rutiner undviker du i det längsta.

Stenbocken

22/12–20/1

Nu är det händelserikt och tidvis upp- och nervänt. Du får chans att visa att du är både kreativ och självständig. Dessutom återkommer ett erbjudande som du tidigare tackat nej till, och den här gången är omständigheterna bättre.

Vattumannen

21/1–19/2

Du är intensiv och laddad. Humöret är bra nästan jämt och du tar många egna initiativ. Känn efter vad du verkligen vill och våga satsa på det! Din kreativitet hjälper dig i alla lägen - ibland vet inte ens du själv hur det går till!

Fiskarna

20/2–20/3

Du längtar efter lugn och ro men det tycks vara svårt att uppnå. Kanske måste du tacka nej till en inbjudan, med risk att göra någon besviken. Det du behöver mest av allt är utrymme för skapande verksamhet och andligt sökande.

Annons