Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Mia Parneviks bästa sextips – så håller hon och Jesper gnistan vid liv

20 sep, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Jesper och Mia Parnevik har varit ett par i nästa 40 år.
Hemligheten bakom ett långt och lyckligt förhållande är att ha kul ihop, tror hon, samtidigt som sex är en viktig ingrediens.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria

Mia Parnevik och Jesper Parnevik träffades i slutet av 80-talet. Hon var au pair då och han hade precis börjat sin golfkarriär.

– Jag hade precis blivit proffs och gick på en nattklubb med Johan Ryström, en annan golfare. Vi såg två tjejer i baren och singlade slant om som skulle få prata med den vi båda var mest intresserad av. Jag förlorade, har Jesper tidigare berättat i Café.

Men det skulle visa sig vara hans bästa förlust i livet, för han är fortfarande tillsammans med sin Mia – nästan 40 år senare.

Har blivit föräldrar och morföräldrar

Paret gifte sig i augusti 1994, och året därpå välkomnade de sitt första barn, dottern Peg Parnevik, till världen.

Annons

Penny Parnevik föddes 1997 och den tredje dottern Philippa Parnevik kom 2000. De är också föräldrar till sonen Phoenix Parnevik som kom till världen 2001.

Mia och Jesper Parnevik gifte sig för snart 30 år sedan.
Mia och Jesper Parnevik gifte sig för snart 30 år sedan.

Nu har Mia och Jesper Parnevik också blivit morföräldrar. Dottern Penny har nämligen två barn ihop med maken Douglas Murray – och ett till är på väg.

Så håller Parneviks gnistan vid liv

Till Aftonbladet har Mia tidigare berättat om “hemligheten” kring att få ett förhållande att fungera så länge.

– Hemligheten? Haha, jag vet inte hur hemligt det är men det är bara att ha kul! Det är så viktigt att ha roligt ihop och att ha mycket ... kärlek. Nu borde jag kanske inte säga sex men det är väldigt viktigt, säger hon och tillägger:

Annons

– Vi försöker se till att göra en tisdag till en fredag. Det behöver inte vara något märkvärdigt, det räcker att ta över lite vänner på spagetti och köttfärssås och dricka lite gott vin och bara ha roligt. Att göra mer vardagliga saker som är roligt tror jag är viktigt för då blir man kärare.

Mia Parnevik har också delat med sig att sitt bästa tips för att få en bra sexliv.

– Att gilla sina kurvor. Och att skratta tillsammans. Allt blir sexigare med garv och om man tycker om sig själv. Det ena leder till det andra. Det är underskattade, men viktiga sextips, säger hon till Expressen.

Annons