Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

Ny säsong av Mandelmanns gård – då har den premiär

21 dec, 2021 
Johanna Svan
Gustav Mandelmann och Marie Mandelmann sitter på en brygga vid en damm full med ankor.
Det har återigen blivit dags att besöka Skåne och Mandelmanns gård för en sjätte säsong av den prisbelönta serien med Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ytterligare ett år har passerat sedan vi senast kunde följa Gustav och Marie på den självförsörjande gården Djupadal på Österlen i Skåne. Nu kommer de tillbaka i rutan med en ny säsong av Mandelmanns gård!

Se också: Bakom kulisserna på inspelningen av Mandelmanns gård

Följ med in bakom kulisserna hos MandelmannsBrand logo
Följ med in bakom kulisserna hos Mandelmanns

– Det blir ett kärt återseende med paret Mandelmann som välkomnar såväl trogna som nya tittare till sin vardag på gården. I årets säsong kommer vi att få stifta bekantskap med nya sidor av Gustav och Marie, och komma närmare paret än tidigare, säger Caroline Norrby, exekutiv producent.

Byggprojekt och växthus

Under våren kommer tittarna få följa Marie Mandelmanns kreativa utsvävningar i växthusen och Gustav som påbörjar diverse inspirerande byggprojekt, bland annat bygget av ett nytt orangeri.

Annons

Marie och Gustav väljer också att flytta ut på landet och bosätter sig i en gammal cirkusvagn för att komma närmre naturen och varandra.

I år firar familjen Mandelmann 25-årsjubileum på gården Djupadal, ett firande som sträcker sig genom hela säsongen där tittarna bjuds på tillbakablickar från både lyckade, och mindre lyckade projekt.

Paret Mandelmann står också inför en stor förändring, alla barnen har nu flyttat hemifrån och en ny fas i livet tar vid. Förändringen öppnar upp för frågor om hur man håller en lång relation vid liv.

– 25 år rymmer så otroligt mycket, samtidigt som det går så galet fort, som ett vågskvalp på havet. Det är det där både och, det är olika tidsrymder i ett och samma andetag. Nu börjar en ny tid för oss, säger Gustav Mandelmann i ett pressmeddelande.

Mandelmanns gård har premiär den 11 januari och sänds på tisdagar på TV4 Play och TV4.

Annons