Lästips:Träning och motionNär hjärtat svikerPsykologiBlodtryckMag- och tarmproblem

13 saker du borde söka hos en partner – som gör relationen magisk

22 aug, 2023 
Att få en relation att hålla kan vara en utmaning – och att få relationen att hålla sig eldig och inspirerande ska vi inte prata om. Men träffar du en person som gör dessa 13 saker är sannolikheten att relationen blir... ja, underbar!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Kärlek är en hård nöt att knäcka, det vet både du som varit i en relation – och du som inte har. Känslor kan svalna och dö, människor kan svika och överge – och dejtandet kan vara tröttsamt och slitigt.

Se också: Lista: Det bästa sättet att träffa den stora kärleken påBrand logo
Se också: Lista: Det bästa sättet att träffa den stora kärleken på

Men det finns faktiskt 13 magiska saker som du bör leta efter hos en partner och en relation– som mer eller mindre garanterar en kärleksfull framtid. Och såklart gäller det här även dig som partner!


Här är 13 saker en partner bör göra för en lyckad relation

1. Personen ska ge dig uppmärksamhet, som tittar dig i ögonen när du pratar och som håller dig i handen. Personen bör komma ihåg små detaljer om dig, och visa att han faktiskt bryr sig.

2. Personen ska vara villig att anstränga sig för dig, som kommer att faktiskt ta sig tid och leta upp en fin restaurang eller en fin present. Som faktiskt kan tänka sig att flytta runt i sitt schema för att få en extra timme med dig.

Annons

3. Personen ska vilja satsa på dig och er relation, och inte fortsätta leta andra personer på dejtingappar. Personen ska våga prata med dig och umgås med dig bland andra människor.

4. Personen ska stötta dig och uppmuntra dig till att våga vara dig själv, och inte vilja ändra dig. Personen ska inte kommentera eller kritisera hur du är, hur du klär dig eller hur du ser ut. Personen ska tycka om dig – precis som du är.

5. Personen ska ha kul när hen hänger med dig, som skrattar åt dina skämt och tycker du är rolig. Någon som du tycker är rolig, som får dig att skratta och le – även på de sämsta dagarna.

6. En person som tar hand om dig, som hjälper dig när du är sjuk, mår dåligt eller är stressad. Som också ser när du behöver stöd och kärlek.

7. En person som kan hantera konflikter, som kommunicerar och berättar när hen är upprörd eller irriterad, istället för att gå runt och muttra. Personen ska vara respektfull även när hen är irriterad eller arg på dig.

Annons

8. En person som är stolt över att vara med dig, som vill att du ska träffa vänner, familj, släkt. Personen ska vilja ha bilder på dig i telefonen, och våga röra, krama eller kyssa dig bland människor.

9. En person som anstränger sig, som planerar dejter och resor – och inte alltid låter dig planera allt. Personen ska inte bara göra det roliga, som att laga mat, utan också städa undan efter sig – och inte låta dig göra det tråkiga.

10. Personen ska visa sårbarhet och inte vara rädd för att visa känslor. Det ska kännas tryggt att se varandra vara ledsna och gråta, det är tecken på att ni känner er trygga med varandra.

11. Personen bör ge dig komplimanger, som får dig att känna dig sexig och fin även när du inte känner dig som ditt bästa jag. Det är viktigt att åtrå och att känna sig åtrådd.

12. Personen bör få dig att känna dig exalterad och nyfiken på framtiden, någon som du vill leva med och vill göra saker ihop med. Inte bara idag och imorgon – utan hela livet.

13. Personen bör älska dig, och du bör älska den. Ömsesidig kärlek är viktigt för att ett förhållande ska hålla och må bra.

Annons