Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för lejonet- så blir ditt 2024

10 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
Årshoroskop 2024 lejonet
Vad har 2024 att bjuda på för lejonets stjärntecken? Allas astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig till kärlek, vänner och framtid för det kommande året.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Lejonet är en social och driven person som gärna står i centrum. Stjärntecknet lejon, som kallas Leo på engelska, är född mellan 23 juli och 22 augusti. Här kan du läsa om hur lejonets kärleksliv, vänskaper samt karriär och framtid kommer att se ut 2024.

Årshoroskop för lejonet 2024

Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

Kärleken för lejonet

I fjol utvecklades och fördjupades din relation på ett vackert sätt. Du har alltid varit den som varit ledande i relationen, men nu kan maktbalansen komma att ändras tillfället mellan er. Lejonet är gärna mer dominant och tar ledningen i många sociala situationer. Men det kan vara en bra övning för dig att låta din partner att ha mer utrymme i er relation. Glöm bara inte att kommunicera och att snabbt lösa eventuella konflikter som uppstår.

Annons

För singeln kan vågen vara en bra matchning 2024. Kanske har du en person som tillhör vågens stjärntecken i din närhet som du plötsligt kommer att se i ett nytt ljus? Denna person kan komma att inspirera dig, oavsett om relationen är vänskaplig eller romantisk.

Så blir lejonets vänskaper 2024

Lejonet är en social person som gärna står i fokus även i vänskapliga relationer. 2024 blir året som du ger mer utrymme åt personer som du älskar - kanske visar de nya sidor som du aldrig annars hade fått uppleva? Dina nära och kära kommer att fortsätta älska dig ändå. Det är extra viktigt att du ger detta utrymme för både din partner under årets första månader och i augusti och september.

Så ser lejonets framtid ut

Om du jobbar så finns det en möjlighet att avanceras inom ditt yrke eller på din arbetsplats under 2024. Men glöm inte att slappna av efter arbetsdagen! Yoga och meditation är ett perfekt avbrott för det annars fartfyllda lejonet.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons