Maria Montazami avslöjar planerna efter Hollywood-fruar: ”Brainstormar”

Foto: TT

I sin populära blogg öppnar hollywoodfrun Maria Montazami upp om både sin egen och Svenska Hollywoodfruars framtid.
Allt om Maria Montazami
Slå på ljud

Svenska Hollywoodfruar

Sedan 2009 har TV3:s program Svenska Hollywoodfruar följt 16 svenska kvinnor som hittat sitt liv, karriär och framtid i soliga Los Angeles.

Programmet är en utveckling av det amerikanska tv-konceptet The Real Housewives som grenat ut i flera olika program, bland annat The Real Housewives of Orange Country och The Real Housewives of New York.

Maria Montazami om vårens trendigaste färg

Real housewives-serierna är väldigt populära, och vi ville ta det ett steg längre. Därför har vi letat upp svenskor i Hollywood, som gift sig rikt och lever vad man kan kalla idébilden av lyxliv, sa Anders Knave, programdirektör TV3, till Hallandsposten inför den första säsongen av programmet.

Han poängterade också att fruarna inte skulle få uppdrag eller liknande, utan produktionen gav dem fritt spelrum att vara sig själva.

Maria Montazami – den mesta hollywoodfrun

Programmet har ofta bytt ut de medverkande, men en hollywoodfru har varit med i samtliga säsonger av succéprogrammet: Maria Montazami.

Maria Montazamis ord efter det tragiska dödsfallet

Den omåttligt populära Montazami har sedan den första säsongen av Svenska Hollywoodfruar blivit ett hushållsnamn i Sverige. Allt från hennes svensk/engelska brytning till hennes hårextensions och fäbless för toffsar (eller tassles) har bidragit till hennes folklighet och popularitet i hemlandet.

Maria föddes som Maria Westphal i Västerås 1965. Efter en semester i Los Angeles 1987 valde hon att stanna kvar och jobba som servitris i staden. Ägaren till restaurangen var Kamran Montazami. De blev ett par och gifte sig kort därefter. Senare bytte Kamran karriär och blev en av Los Angeles främsta mäklare. På senare dagar har Maria Montazami gått från hemmafru till en entreprenör med en egen väskkollektion, sina egna parfymer och mycket annat under märket Montazami Brand. Dessutom är hon en del av Kamran Montazamis team som förbereder och driver öppna hus i Los Angeles.

Framtiden för Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazami: ”Jag skäms inte för klimakteriet”

På sin blogg berättade Maria Montazami förra fredagen om framtiden för programmet som bidragit så stort till hennes framgångar. Hon berättar om hur efter tio år, och 13 säsonger efter varandra, så verkar det som att Svenska Hollywoodfruar inte kommer visas på tv i år.

”Det är mycket som händer just nu. Jag tror SHF tar ett litet break i år vilket är normalt efter 10 år av konstant action och mycket craziness.”

Men hon lämnar oss inte bara där. Maria Montazami ger nämligen en indikation på att något program är på väg, men det är oklart vilket.

”Jag kanske gör något eget i tv. Vi får se just nu håller vi på att brainstorma!”

Vad detta innebär kan vi bara spekulera om – men om Montazami är inblandat är succén nästan garanterad.

Källa: Hallandsposten

Allt du undrar om hollywoodfrun Maria Montazami