Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Ny serie: Följ Svenska powerkvinnor i deras vardag!

04 jun, 2021 
Johanna Svan
Kristina "Keyyo" Petrushina, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, Camilla Läckberg, Laila Bagge och Antonija Mandir.
Kristina "Keyyo" Petrushina, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, Camilla Läckberg, Laila Bagge och Antonija Mandir.
I tv-serien Svenska Powerkvinnor får vi lära känna Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh på djupet och följa med i deras späckade vardag.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den nya realityserien Svenska Powerkvinnor har premiär i höst på Viaplay, Viafree och TV3.

I den nya tv-serien medverkar bland annat Camilla Läckberg som på senaste tiden pratat om både sin vikt och åldersskillnaden mellan henne och maken Simon Sköld.

Se också: Fem saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

5 saker du kanske inte visste om Camilla LäckbergBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

I serien Svenska Powerkvinnor får vi följa fem framgångsrika kvinnor, med fem helt olika liv – som de nu bjuder på en unik inblick i.

Deltagare i Svenska Powerkvinnor

Vi får följa Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh på djupet och följa med i deras späckade vardag.

Annons

Från stressigt småbarnsstök till glammiga galapremiärer, från kaosartade husbyggen till avgörande affärsbeslut och från stojiga parmiddagar till strikta styrelsemöten.

– Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger deckardrottningen Camilla Läckberg, i ett pressmeddelande.

– Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger Camilla Läckberg.

I serien medverkar även programledaren och komikern ”Keyyo” som bland annat axlar helt nya jobbprojekt och tampas med prestationsångest.

Läkaren och hjärnforskaren "Doktor Mouna", som bland annat medverkat i TV4:s Nyhetsmorgon jonglerar styrelsemöten, helikopterflygningar och moderering av konferenser.

Annons

Youtubern och influencern Antonija Mandir är nykär i pojkvännen Oliver Hunt och jobbar på för fullt med sitt egna bolag.

Laila Bagge och Korosh Kananian

Och tv- och radiostjärnan Laila Bagge roddar livspusslet som tvåbarnsmamma och egenföretagare tillsammans med fästmannen Korosh Kananian.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila Bagge.

TV-serien Svenska Powerkvinnor kommer att sändas hösten 2021 i sex avsnitt på Viaplay, Viafree och TV3. Premiär den 7 september.

Annons