Ny serie: Följ Svenska powerkvinnor i deras vardag!

Kristina "Keyyo" Petrushina, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, Camilla Läckberg, Laila Bagge och Antonija Mandir.

Kristina "Keyyo" Petrushina, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, Camilla Läckberg, Laila Bagge och Antonija Mandir.

Foto: Johnny Wohlin/Viaplay

I tv-serien Svenska Powerkvinnor får vi lära känna Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh på djupet och följa med i deras späckade vardag.

Den nya realityserien Svenska Powerkvinnor har premiär i höst på Viaplay, Viafree och TV3.

I den nya tv-serien medverkar bland annat Camilla Läckberg som på senaste tiden pratat om både sin vikt och åldersskillnaden mellan henne och maken Simon Sköld.

Se också: Fem saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg
1:01

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Camilla Läckberg

(1:01)

Slå på ljud

I serien Svenska Powerkvinnor får vi följa fem framgångsrika kvinnor, med fem helt olika liv – som de nu bjuder på en unik inblick i.

Deltagare i Svenska Powerkvinnor

Vi får följa Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh på djupet och följa med i deras späckade vardag.

Från stressigt småbarnsstök till glammiga galapremiärer, från kaosartade husbyggen till avgörande affärsbeslut och från stojiga parmiddagar till strikta styrelsemöten.

– Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger deckardrottningen Camilla Läckberg, i ett pressmeddelande.

– Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg inför premiären: Jag har gått runt i pyjamas i ett år

I serien medverkar även programledaren och komikern ”Keyyo” som bland annat axlar helt nya jobbprojekt och tampas med prestationsångest.

Läkaren och hjärnforskaren "Doktor Mouna", som bland annat medverkat i TV4:s Nyhetsmorgon jonglerar styrelsemöten, helikopterflygningar och moderering av konferenser.

Youtubern och influencern Antonija Mandir är nykär i pojkvännen Oliver Hunt och jobbar på för fullt med sitt egna bolag.

Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Laila Bagge och Korosh Kananian

Och tv- och radiostjärnan Laila Bagge roddar livspusslet som tvåbarnsmamma och egenföretagare tillsammans med fästmannen Korosh Kananian.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila Bagge.

TV-serien Svenska Powerkvinnor kommer att sändas hösten 2021 i sex avsnitt på Viaplay, Viafree och TV3. Premiär den 7 september.

Doktor Mouna: ”Att känna sig som ett offer har aldrig hjälpt någon”