En av karaktärerna skulle dö i tredje SATC-filmen

En av karaktärerna skulle dö i tredje SATC-filmen
Det blir ingen tredje Sex and the City-film. Nu avslöjas att en stor karaktär var planerad att dö om filmen trots allt blivit av.
Annons

Det snackades länge om en tredje Sex and the City-film, men efter att skådespelerskan Kim Cattrall (Samantha Jones) vägrade ställa upp skrotades planerna helt. Nu har nya uppgifter framkommit som kan förklara varför Cattrall nobbade erbjudandet.

Annons

I ett avsnitt av podcasten Origins avslöjar journalisten James Andrew Miller att det tilltänkta manuset ställde Samanthas karaktär i skymundan – och det av en riktigt stor anledning. Tidigt i filmen skulle nämligen Carrie Bradshaws make, finansmannen Mr Big, dö i duschen av en hjärtattack.

”Mr Big” hade ställt upp igen

– Personer nära Kim tyckte inte att manuset tillförde Samanthas karaktär särskilt mycket, säger Miller i podcasten och förklarar vidare att filmen hade handlat mer om Carries sorgearbete än de fyra tjejernas vänskap.

Men trots att en uppföljare med en avliden Mr Big nog är helt otänkbar för många SATC-fans så hade den faktiskt en del potential. I podcasten berättar skådespelaren Chris Noth (Mr Big) att han hade kunnat tänka sig att ställa upp i den tredje filmen då manuset var riktigt bra.

– Jag läste det inte själv, men jag har hört att det var överlägset bättre än i de tidigare filmerna.

HBO Nordic listar de bästa ögonblicken från SATC:

Läs också:

Foto: HBO

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar