Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: Videotips för din trädgårdKöksträdgårdOdlingPerennerTrädgårdskalenderVårträdgårdVårblommor

Finaste tulpanvaserna i butik just nu!

08 dec, 2021 
Johanna Svan
Tulpaner i olika vaser.
En bukett tulpaner står sig fint i en högre glasvas. Och ibland vill man bara ha en enkel tulipan. Oavsett vad du gillar tipsar vi om fina vaser som finns i butik just nu!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

En bukett tulpaner ändrar form efter hand efter att du ställt dem i vasen, och det kan bildas väldigt kreativa kreationer. Och vilken vas man väljer kan faktiskt ha betydelse för hur buketten ändrar utseende.

Tulpaner i vas

Tulpaner växer liksom vidare i vasen och behöver därmed ordentligt med utrymme för att komma till sin rätt.

En smal, hög vas ger tulpanerna ett stramare intryck medan en vas med en bredare öppning kan ge tulpanerna utrymme att sprida ut sig och dessutom få sloka och böja sig över vasen under slutet av blomningen.

Vi tipsar om sju fina vaser för tulpaner just nu – hitta din favorit här!

7 fina tulpanvaser i butik just nu

Tulpanvas Aida

Vita tulpaner i en tulpanvas.

Vackra tulpanvaser i glas från danska varumärket Aida.Välj mellan klar, rökfärgad och vit. Läs mer och köp vasen här (reklamlänk)

Annons

Vas från Kosta Boda

Fin orange tulpanvas från Kosta Boda.

Limelight vas från Kosta Boda. Tulpanvasen rymmer ett generöst fång krispiga tulpaner, och den vida kragen ramar in, stöttar och lyfter fram blommorna . Läs mer och köp vasen här (reklamlänk)

Rund vas

Klotformad glasvas med mönster på.

En vacker klotvas med graverad dekor, designad i en modern twist, sm även är dekorativ på egen had. Från Orrefors. Läs mer och köp vasen här. (reklamlänk)

Annons

Sphere vas

Vita tulpaner i en vas.

Sphere vas är en innovativ vas med avskalade former och en sfär av metall placerad mitt i vasen. Sfären i guld- eller silverfärgad rostfritt stål ger vasen ett tredimensionellt intryck och blir en unik dekoration att ha där hemma. Utmärkt för blommor och buketter och tack vare stålkulan så håller sig blommorna raka. Läs mer och beställ vasen här. (reklamlänk)

Rökfärgad tulpanvas

Rökfärgad vas med tulpaner i.

Den här vasen är framtagen för att framhäva tulpanerna extra mycket. Läs mer och köp vasen här (reklamlänk)

Annons

Tulpanvas från Kosta

Tulpaner i vas.

Den vida kragen på vasen ramar in, stöttar och lyfter fram blommorna. Läs mer och köp vasen här (reklamlänk)

Iittalas klassiska vaser

Två vackra glasvaser i ett gåvoset från serien Alvar Aalto Collection. En stor och en liten vas som passar perfekt att ge bort i present eller som gåva till sig själv. Designades av Alvaro Aalto 1936 till en världsutställning i Paris som skulle äga rum ett år senare. Vasernas form och stil har sedan dess varit en ikon i den skandinaviska glasblåsningskonsten. Läs mer och köp vaserna här (reklamlänk)

Annons
Iittala klassiska vaser i klarglas.
Annons