Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

De 10 mest lästa artiklarna om tv-världen – detta var ni nyfikna på 2021

30 dec, 2021 
Lukas Ernryd
Till vänster, Godisautomaten som var en utklädd Daniel Norberg i Masked singer, bredvid programledaren David Hellenius, till höger Suzanne Axell och hennes danspartner Tobias Bader.
Masked singer, Let´s dance och Beck-filmerna. Det var tv-innehållet som lockade flest läsare under 2021. Här är artiklarna om tevens värld som ni allra helst ville veta mer om.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Bruce Springsteen sjöng "57 channels and nothing on". Så kan det kännas ibland. Trots att kanalerna och streamingtjänsterna är fler än någonsin, finns det inte alltid något att se.

Men då och då dyker det upp något som träffar oss rakt i hjärtat. Eller som underhåller eller som bara är galet spännande. Och då vill ni verkligen läsa om det.

Se också: Det här är Masked singer

Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

De tio mest lästa artiklarna om tv

1. Ledtrådar i Masked singer Sverige – kändisarna bakom maskerna

I våras sändes Masked singer som gick ut på att kändisar skulle sjunga som utklädda figurer. Sedan skulle en jury gissa vem det var. Under programmet lades det också ut ledtrådar för att skapa engagemang. Vår artikel som försökte knäcka Masked singer-nöten gick hem hos läsarna och blev den mest lästa tv-artikeln.

Annons

2. Let's dance 2021: Här är deltagarna i årets säsong!

Vår "allt du vill veta"-artikel om Lets dance-säsongen i våras gick rakt upp i läsartoppen. Inte så konstigt med tanke på att det är ett av TV4:s mest sedda program.

3. TV4:s beslut för Masked singer efter sabotaget

Mer Masked singer på tredje plats. Artikeln om att folk uppdaterade Masked singers wikipedia-sida innan programmet hade sänts på sina ordinarie tid, gjorde många irriterade. Vi skrev om det, ni läste.

4. Då har de nya Beckfilmerna premiär

Beck-gruppen är tillbaka för att lösa nya fall i fyra kommande filmer. Detta väckte stort intresse bland läsarna som älskat filmerna om Beck sedan den första filmen om polisen kom 1967.

5. Quiz: Vad minns du av 80- och 90-talets tv-serier?

Ett härligt nostalgi-quiz kvalar in på femte plats. Inte så konstigt om man bänkade sig framför serier som Dallas, Rederiet, Tre kronor, Varuhuset, Rederiet och Falcon Crest.

6. Nu kommer The Island – nytt tv-program med kändisar på en öde ö!

Många var sugna på att läsa om vilka kända deltagarna som skulle medverka i nya överlevnadsprogrammet The Island på Kanal 5 och Dicovery+. Bland annat strandsattes doktor Mikael, Maria Montazami och Thomas Wassberg på en öde ö i Stilla havet.

Annons

7. 5 saker alla som sett Tunna blå linjen snackar om

Tunna blå linjen blev årets största snackis inom tevens värld. När vi skrev om detaljerna som skapade engagemang, ville ni läsa. För övrigt spelas en ny säsong in just nu och vi är många som längtar efter fortsättningen.

8. Husdrömmar avsnitt åtta – Tiny House compact living-hus på 17 kvadratmeter

Ett avsnitt av Husdrömmar lockade särskilt många läsare. Det handlade om ´ paret Andrea och Jonathan som kände att studentboendet på 30 kvadratmeter var för stort och ville istället bo i något mindre. De byggde ett så kallat tiny house vilket blivit allt mer populärt på senare tid.

9. Gift vid första ögonkastet 2021: Allt om årets deltagare

Kärleken. Alltid söker vi svar om kärleken. Och intresserar oss för andras kärlek. Årets säsong av Gift vid första ögonkastet blev vår nionde mest lästa tv-artikel.

10. Tillsammans med Strömstedts 2021 – här är årets alla par

Tillsammans med Strömstedts är ett av TV4:s mest populära program. De mysiga – och även allvarliga – samtalen som Jenny och Niklas Strömstedt har med sina gäster har inte sällan lett till att nya detaljer kommer fram från kändisarnas liv. Artikeln om årets säsong gick som tåget i februari.

Se också: Här är Jenny Strömstedts stilresa genom åren

Jenny Strömstedts stilresa genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stilresa genom åren
Annons