Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Så får du relationen att hålla – enligt astrologi

26 apr, 2021 
Malin Ny
Malin Ny
Ett par som har hållit ihop länge och har stjärnorna att tacka för det.
Trött på att dejta runt? Här är tipsen som får din relation att hålla – enligt stjärnorna, i alla fall.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vill du ta din relation till nästa nivå? Då finns det en hel del att tänka på – i alla fall enligt astrologin. Om du är vädur gör du till exempel bäst i att strunta i att få sista ordet, medan du som jungfru nog får sluta fokusera på detaljer.

Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Så får du din relation att hålla – enligt ditt stjärntecken!

VÄDUR (20 MARS-19 APRIL)

Du älskar att vara framåt, kära Vädur, och du älskar också att alltid ha rätt. För att få dina förhållanden att hålla är det däremot bra om du inte alltid fokuserar på att få sista ordet, utan att du också låter din partner vinna då och då.

OXEN (20 APRIL–20 MAJ)

Eftersom du inte gärna klagar har du ibland svårt att uttrycka vad du själv vill ha och behöver. Men för att vara på samma sida som din partner är det viktigt att du gör det istället för att förvänta dig att hen ska kunna läsa dina tankar.

Annons

TVILLING (20 MAJ–21 JUNI)

Du älskar verkligen att prata och är alltid redo för en pratstund, oavsett om du äter middag med någon, sms:ar under dagen eller överraskar din älskade genom ett FaceTime-samtal. För dig är det ingen big deal, men för andra kan det lätt kännas övermäktigt. Försök att minska på sms:en under jobbdagarna så att ni har mer att prata om när ni ses på kvällen istället.

KRÄFTA (21 JUNI–22 JULI)

Du går ofta helt in i dina relationer och du gör i stort sett vad som helst för din älskade. Men för din egen skull – försök att sätta gränser för din partner så att hen inte tar dig för givet.

LEJON (22 JULI–22 AUGUSTI)

Du älskar att stå i centrum, och som din partner är det lätt att känna sig undanskuffad. Tänk därför på att låta din partner skina och visa hen att du också är ett stort fan.

JUNGFRU (23 AUGUSTI - 23 SEPTEMBER)

Du fokuserar gärna på detaljer, och om din sötnos inte svarar på ditt sms omedelbart får du genast upp fem olika förslag på vad som skulle kunna ha hänt. Lita på din partner istället.

Annons

VÅG (22 SEPTEMBER–23 OKTOBER)

Du gillar allt som din partner gillar, utan att det nödvändigtvis behöver vara din personliga favorit och du tänker sällan på dina egna behov. Se därför till att säga vad du egentligen vill göra då och då. Det kommer garanterat uppskattas!S

SKORPION (23 OKTOBER–22 NOVEMBER)

När du tycker om någon gör du det av hela ditt hjärta, och dina känslor är ofta intensiva och passionerade. För att hålla lågan uppe kan det vara bra att låta din partner sakna dig då och då.

SKYTT (22 NOVEMBER–21 DECEMBER)

Du är en fri själ och binder gärna inte upp dig på något. När du väl bestämmer dig för att bli seriös med någon menar du verkligen allvar. För att relationen ska hålla behöver du dock få med din partner på dina äventyr, även om det bara är i vardagen.

STENBOCK (22 DECEMBER – 19 JANUARI)

Du är van vid att bestämma, vilket gör att du behöver dela det ansvaret med din partner istället för att vara den som bestämmer allt ni gör.

VATTUMAN (19 JANUARI–18 FEBRUARI)

Du behöver vara i en relation som känns superunik, och avskyr allt som är tråkigt eller vardag. Se därför till att vara kreativ i ditt förhållande för att hålla saker intressanta.

FISK (19 FEBRUARI – 20 MARS)

Du älskar att fantisera dig bort, så varför inte ta med den sidan in i din relation? Din nya persona kommer att fördjupa förhållandet och ni kommer dessutom att ha kul tillsammans.

Källa: Cosmopolitan

Annons